Romantisch

Op zoek naar een romantische overnachting?

Samen iets te vieren? Er even tussen uit zonder de kinderen? Iets goed te maken? Of eventjes uw vriend, vriendin, man of vrouw verrassen? Er is altijd wel een goede reden voor een romantisch overnachting met een weekendje weg!

Er zijn een tal van mogelijkheden om romantisch te overnachten en wij bieden u hieronder veel unieke mogelijkheden.

Originele romantische overnachting

En uniek zijn de mogelijkheden, mag met recht gezegd worden! Er zijn vele mogelijkheden op deze website om een romantische overnachting te boeken!

Wat dacht u van een weekendje naar het strand? Het loopt uit een van overnachtingen in vuurtorens tot overnachtingen in hotels aan zee of een eigen strandhuis of bungalow aan het strand.

Maar niet alleen op het strand kunt u genieten van romantiek! Onze site heeft nog veel meer te bieden als we naar romantiek kijken. Wat dacht u van samen overnachten in een boomhut? Een weekendje doorbrengen in een klooster?

Of samen romantisch overnachten in een van de vele kastelen die op onze website worden vermeld?

Goedkope romantische overnachting

Romantiek kent geen prijs, maar al vanaf slechts € 30 per persoon per nacht kunt u een bijzondere overnachting boeken. De locaties variëren enorm.

U kunt kiezen voor een B&B, hotels, appartementen, studio’s, bungalows, kloosters, kerken, vuurtorens en noem maar op! Eén ding is zeker, de  overnachtingen bieden veel luxe en romantiek is verzekerd!

Vooral met Valentijnsdag zijn er talloze mogelijkheden om je Valentijn of je partner te trakteren op een romantische overnachting. Zorg ervoor dat jullie deze dag nooit meer zullen vergeten!

  1. Home
  2. Romantisch
Filter
Filter × Close
Location: Mazelaarsstraat 2, 3311 CL Dordrecht, NederlandWebsite: https://www.airbnb.nl/c/gvandermade
Location: Vlaardingsekade 57, 2636 BD Schipluiden, NederlandWebsite: https://www.benbrechthuis.nl/nl/kamer/pomphuis-van-zouteveen
Location: Vlaardingsekade 57, 2636 BD Schipluiden, NederlandWebsite: https://www.benbrechthuis.nl/
Location: Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, NederlandWebsite: http://www.slapenopdeecolodge.nl/