Bijzondere overnachting in een vuurtoren

In de kop van Noord-Holland, in Den Helder, kunt u overnachten in de oude vuurtoren. Deze vuurtoren (of officieel; kustwachttoren) heeft jaren dienst gedaan voor de scheepvaart maar is inmiddels omgebouwd naar een bijzonder appartement waar u in kunt slapen.

Er zijn zoveel mogelijk originele functies van de vuurtoren in tact gebleven wat het erg speciaal maakt. Vanaf de vijfde verdieping heeft u aan alle kanten een prachtig uitzicht over dit uiterste puntje van Nederland.

Het zicht rijkt kilometers ver over zee of natuurijk gewoon de kustlijn. Ook de marinebasis, het hart van Den Helder, is goed te zien.

Origineel overnachten aan de kust

Bent u van plan iemand ten huwelijk te vragen, gaat het om een romantische overnachting of wilt u gewoon eens in een bijzonder appartement verblijven, dan kunnen we deze vuurtoren zeker aanraden!

Het appartement bevindt zich op de derde, vierde en vijfde verdieping. Op de derde verdieping van de vuurtoren bevindt zich de keuken, op de vierde verdieping de mooie slaapkamer met douche en op de vijfde verdieping bevindt zich de woonkamer van het verblijf.

Hier is nog een klein keukentje en openslaande deuren richting de balustrade waardoor u rondom u eigen appartement heen kunt lopen en van het prachtige uitzicht kunt genieten.

Bijzonder appartement in de oude kustwachttoren

Het bijzondere aan dit appartement is natuurlijk dat het een vuurtoren betreft waardoor u kunt genieten van een prachtig uitzicht en veel privacy heeft. Voor een romantische overnachting zit u gegarandeerd goed en kunt u ‘s ochtends ook nog eens genieten van een lekker ontbijt vanuit de prachtige woonkamer.

Reserveer nu deze vuurtoren!

Romantisch overnachting in de vuurtoren van Den Helder

Nederland

Noord-Holland

Den Helder

Thema

Locatie

Huisduinen, Nederland
Reserveer nu deze vuurtoren!