Surprise trips en verrassingsreizen van SRPRS.ME - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Surprise trips en verrassingsreizen van SRPRS.ME

Verrassingsreizen-en-surprise-trips-van-SRPRS-ME4

Verrassingsreizen en surprise trips van SRPRS.ME

Verrassingsreizen-en-surprise-trips-van-SRPRS-ME3
Het blijft spannend waar de reis heen gaat!

Voor wie een weekendje weg wilt maar nog niet weet waarheen, of als je ergens heen wilt maar precies 0 inspiratie hebt, is het reserveren van een citytrip of langere vakantie via de reisorganisatie srprs.me een uitkomst.

Srprs.me is, zoals de naam het al zegt, gespecialiseerd in surprise trips, oftewel verrassingsreizen. De naam staat voor ‘Surprise Me’ (Verras Me), wel zo toepasselijk.

Het bedrijf is in tegenstelling tot andere reisorganisaties niet ontstaan vanuit de reiswereld, maar juist vanuit de internetwereld.

Een Digital Design Bureau uit Groningen, dat als disruptor de reiswereld in kwam, is hier ooit mee gestart om te kijken of verrassingsreizen zouden kunnen werken. Nadat bleek dat dit succesvol was, heeft men er een apart bedrijf van gemaakt en is men verhuisd naar Amsterdam.

Een verrassingsreis boeken bij srprs.me

Op de website van srprs.me start je met de keuze tussen een vliegreis of een autoreis, waarna je jouw trip volledig naar wens kunt samenstellen.

Jij bepaalt hoe lang je op pad gaat, naar hoeveel bestemmingen en wie. Je mag zelfs 3 bestemmingen uitsluiten als je daar écht niet naartoe wilt.

Ben je al drie keer achter elkaar in Barcelona geweest, dan kan je deze bestemming uitsluiten zodat je niet voor de vierde keer over de Ramblas zult gaan slenteren.

Je weet niet waar je eindigt, maar je citytrip begint hier.

Verrassingsreizen zowel binnen als buiten Europa

Waar srprs.me in het begin alleen vakanties met eigen vervoer aanbood, is het nu ook mogelijk om surprisetickets per vliegtuig te reserveren.

Dit kan zowel binnen als buiten Europa, al moet gezegd worden dat de verrassingsreizen buiten Europa alleen in combinatie met een stedentrip worden aangeboden en dat je minstens zeven dagen op reis bent.

Afhankelijk van jouw vervoerskeuze gaat het als volgt:

Vliegreizen van srprs.me

Bij een vliegreis van srprs.me kan je aangeven vanaf welke een luchthaven je wilt vertrekken en naar wat voor type accommodatie je voorkeur uit gaat.

Verblijf in een hostel (Shared) is de goedkoopste optie, gevolgd Standard, Comfort and Premium accommodaties. Jij bepaalt dus zelf hoe goedkoop je jouw reis maakt.

Daarnaast is het ook mogelijk om een windrichting aan te geven. Wil je naar het hippe noorden van Scandinavië, het rauwe oosten van Europa of vertrek je liever naar het zonnige en gemoedelijke zuiden van dit continent? Maakt het je niet uit? Geef het aan!

Autoreizen van srprs.me

Verrassingsreizen en surprise trips van SRPRS ME2
Na het reserveren ontvangen je een kraskaart van SRPRS.me

De bestemming van een autoreis ligt binnen twee tot vier uur rijden vanaf eigen adres, dus perfect voor een (lang) weekendje weg.

Jij geeft aan wat voor soort bestemming jouw voorkeur heeft: stedelijk of landelijk.

De verwachtingen voor vertrek

De enige hint die je krijgt over je bestemming is het weerbericht. Zo weet je direct wat er in je koffer moet.

Per post krijg je een kraskaart opgestuurd waarmee je jouw uiteindelijke bestemming onthult! Even wachten en houd jezelf in bedwang.

Krassen doe je pas bij vertrek, bijvoorbeeld letterlijk voor de check-in balies van Schiphol! Dat is natuurlijk al de halve fun van je verrassingsreis.

Ga je met eigen auto weg? Dan onthul je eerst je rijrichting. Je wordt bijvoorbeeld eerst richting Geleen gestuurd.

Dus jij denkt; dit wordt een weekendje Maastricht. Tijdens een koffiepauze mag je, jawel, wéér krassen! Nu voor je eindbestemming. Spannend, want kom je uiteindelijk terecht?

Alleen, maar toch samen op verrassingsreis

Bij srprs.me is het mogelijk om voor één persoon een surprise citytrip te boeken, maar nog veel leuker is het ‘Solo Together’ concept. Deze vorm van reizen is vergelijkbaar met de ‘gewone’ stedentrips van srprs.me. Echter is niet alleen je bestemming een verrassing, maar ontmoet je ook pas op de luchthaven jouw reisgezelschap.

De reizigers zijn tussen de 18 en 35 jaar oud en je reist met minimaal 4 tot maximaal 8 personen. Het is nadrukkelijk géén groepsreis, maar je kan wél samen dingen ondernemen.

Dus wil je de ene dag met de groep iets actiefs doen of bijvoorbeeld het nachtleven in? Geen probleem! Wil je liever een dag het terras op en in alle rust een boekje lezen, dan kan dat óók gewoon.

Verrassingsreizen en surprise trips van SRPRS ME1
Met de code van de kraskaart én de app, maak je jouw bestemming bekend!

Het ‘Solo Together’ concept van srprs.me is nadrukkelijk géén datingsreis of vakantie waar singels aan elkaar worden gekoppeld.

Natuurlijk, er kan van alles gebeuren op reis, je bent tenslotte met andere reizigers op citytrip, maar het is geen geforceerde huwelijksmarkt.

Srprs.me giftcard krijgen óf geven

Wil je iemand verrassen of heb je écht geen inspiratie voor een cadeau? Kies dan voor de giftcard van srprs.me!

Je kan deze giftcard, met een minimum van € 20, zelf weggeven maar ook laten bezorgen bij de ontvanger!

Je hoeft echt niet een gehele reis cadeau te geven. Je kan ook een bedrag van €20 of meer als ‘korting’ geven op een verrassingsreis van de gelukkig.

Heb je zelf een giftcard van iemand ontvangen? Check dan srprs.me/srprs-gift om te zien wat de hoogte van het bedrag is en boek direct een reisje met jouw voorkeuren!

Je weet niet waar je eindigt, maar je citytrip begint hier.

Geef hieronder jouw ervaring en/of beoordeling over verrassingsreizen en surprise trips van SRPRS.ME