Luxe

Blader door de beste Luxe accommodaties

Luxe en romantische overnachtingen in Nederland

Ontdek de beste hotelaanbiedingen bij HotelSpecials.nlEens in de zoveel tijd moet u uzelf verwennen! Dat kan in de vorm van een dagje shoppen, lekker uit eten of een luxe overnachting in een minstens zo luxe hotel.
Omdat luxe en romantiek hand-in-hand gaan, zijn de meeste luxe accommodaties op onze website ook heel romantisch.
Vanzelfsprekend zijn er ook veel ‘zakelijke’ hotels die een luxe karakter hebben, zoals de hotels van de grote en bekende ketens, maar die hebben we bewust een beetje buiten beschouwing gelaten.
Zakenreizigers reserveren hun luxe hotel toch meestal via hun secretaresse en/of hun zakelijke reisagent.
De luxe hotels die wij hier hebben verzameld zijn specifiek voor de particuliere doelgroep.
Luxe-overnachting-in-Nederland5

Luxe overnachting in Nederlandse steden

Zo hebben wij luxe accommodaties op onze site staan in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Maastricht, maar ook gewoon op het platteland of in de kleinere provinciesteden.
Daarnaast is luxe natuurlijk een rekbaar begrip; voor de ene reiziger is een luxe overnachting, slapen in een hotelkamer met ligbad. Voor de andere reiziger is dat een heel weekend culinair genieten in een Michelin-sterrenrestaurant zoals de Librije in Zwolle bijvoorbeeld.
Of zak af naar het bourgondische Zuiden en overnacht in het Kruisherenhotel in het centrum van Maastricht en geniet daar van de luxe. Heeft u iets meer budget én wilt u iets meer romantiek; nét buiten Maastricht ligt het wereldberoemde Chateau St. Gerlach.
Dit kasteelhotel is dé accommodatie voor een luxe en romantische overnachting! Is deze accommodatie toch iets te duur, check dan onze pagina met goedkopere maar ook luxe kasteelhotels.

Goedkope maar toch luxe overnachting

Luxe-overnachting-in-Nederland4Een luxe overnachting hoeft niet altijd heel duur te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld al een aantal Van Der Valk Hotels waar u in het laagseizoen voor een paar tientjes per persoon in een luxe suite met jacuzzi én sauna kunt overnachten.
Een andere keten waar u vaak veel luxe voor een lage prijs kunt krijgen in Nederland is Fletcher Hotels. Het voordeel van Fletcher Hotels is het feit dat er vaak luxe arrangementen worden aangeboden zoals een culinair arrangement of een wellness arrangement in één van hun hotels.
Eerlijk gezegd zijn de hotels van Fletcher niet superluxe, maar meestal is de hotelkamer én het bed vaak nog wel luxer dan bij u thuis.

Kleinschalige luxe overnachtingen

Naast ketens en grote hotels zijn er ook legio kleinschalige familiehotels en/of luxe Bed & Breakfast waar u in alle luxe kunt overnachten.
Zo bieden wij luxe overnachtingen aan in het Faralda Kraanhotel in Amsterdam bijvoorbeeld. In deze kraan bevinden zich slechts drie kamers mét buitenjacuzzi zodat u een prachtig uitzicht heeft over de hoofdstad.
In Brabant hebben we een voormalig klooster gevonden midden in de Kempen waar luxe ook voorop staat.
En geloof het of niet; zelfs in een voormalig gevangenis kunnen we u een luxe overnachting bieden. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Huis van Bewaring in Almelo, van een regime op water en brood in een gevangenis nu een luxe hotel met Auping-boxspring!
Luxe-overnachting-in-Nederland3

Luxe overnachting in een vakantiehuis met jacuzzi

Op deze site worden niet alleen luxe hotels aangeboden, maar ook luxe vakantiehuizen en luxe appartementen. Steeds vaker gaan mensen in een groep er even tussenuit. Dit kan een vriendenweekend zijn, een vrijgezellenweekend of gewoon met de familie een paar dagen weg.
Dan wilt u vaak wél de gezelligheid hebben van het ‘samen zijn’, maar óók uw eigen privé -vertrek waar u zich even kunt terugtrekken.
Daarom hebben wij ook een aantal luxe vakantiehuizen verzameld waar vaak een jacuzzi en sauna in het huisje aanwezig zijn. Dit kunnen luxe vakantiehuizen aan de kust zijn, maar ook gewoon midden in de bossen.

Luxe overnachting dichtbij in Nederland of België

Vaak hoeft u voor deze luxe overnachtingen niet eens ver te rijden, zonder dat u het weet is er altijd wel een luxe accommodatie bij uw woonplaats in de buurt.
Uiteraard bieden wij ook luxe overnachtingen aan in het buitenland, maar wij bieden ook legio luxe overnachtingen aan in Nederland en België.

Alle Luxe Accommodaties

Strandhotel Zoomers Castricum met uitzicht op strand en zee 1

Strandhotel Zoomers met uitzicht op strand en zee

Nederland, Noord-Holland, Castricum aan Zee

Bijzondere Overnachting Origineel Overnachten Slapen in luxe chalet bij de boer – Restinn Andijk3