Kasteel

  1. Home
  2. Kasteel
Filter

Filter × Close

Kasteel Hotels

Romantisch overnachten in een kasteel? Er zijn in Nederland maar ook in België veel mooie kastelen die vroeger enkel door de adel werden bewoond.

Origineel overnachten in een kasteel

Tegenwoordig zijn deze gelukkig omgetoverd voor bijzondere en unieke overnachtingen. Je kunt daardoor met je geliefde genieten van een charmante torenkamer om vorstelijk te genieten.

Verder zijn deze kastelen ook voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen zoals sauna's, bubbelbaden en vaak een prachtige kasteeltuin.

Weekendje weg naar een kasteel

Een weekend in een kasteel en u kunt er weer helemaal tegenaan! Boek een romantisch luxe weekendje in een van de vele kastelen die Nederland rijk is.

Vooral in het Zuiden van Nederland in Limburg staan mooie kastelen en landhuizen. Verder is België natuurlijk een aanrader als u bijvoorbeeld van een culinair kasteel arrangement wilt genieten.

Ook als je op zoek bent naar een origineel cadeau is dit een leuke suggestie en mocht u twijfelen over welk kasteel in de smaak zal vallen, geef dan een cadeaubon voor een kasteelovernachting!

Exclusief overnachten in een kasteel

Vorstelijk genieten klinkt erg exclusief en dat is ook zo maar een overnachting in een kasteel hoeft niet duur te zijn. Zo zijn er al kasteelhotels waar u kunt slapen voor rond de € 40 per persoon!

Wij hebben hieronder voor u de meest bijzondere kasteel hotels op een rij gezet zodat u de meest romantische overnachting uit kunt kiezen.