Romantisch Kasteel De Vanenburg op de Veluwe

CategoriesHotel, Kasteel, Romantisch
Status Open now

Overnachten in een romantisch kasteel

Kasteel De Vanenburg staat aan de rand van Putten, in Gelderland, en heeft ongeveer 50 kamers. De hotelkamers zijn gelegen in vier hofjes, waardoor je extra privacy hebt. Verder heeft iedere kamer met zijn eigen terras, waar het optimaal genieten is van de rust en ruimte die je hebt op de Veluwe.

Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals een minibar, televisie en gratis Wi-Fi. Bij een groot deel is airconditioning aanwezig.

Wat is er te doen rondom Kasteel Vanenburg in Putten

Rondom dit bijzondere kasteel liggen grote bossen en weilanden van de Veluwe waar je ideaal kunt wandelen of fietsen. Deze fietsen zijn overigens gewoon te huur bij Kasteel Vanenburg. Op een kwartiertje fietsen ligt strand Nulde.

Het centrum van het pittoreske Putten ligt op twee kilometer afstand en is zeker een bezoek waard. Voor wat meer ontspanning kunt u naar het wellnessresort ”De Zwaluwhoeve”, ongeveer tien kilometer verderop. Weer tien kilometer de andere kant op ligt het dolfinarium van Harderwijk wat voor kinderen zeker een bezoek waard is.

Parkeren bij dit romantische kasteel op de Veluwe is gratis. Bent u met het openbaar vervoer, dan stelt het kasteel een gratis pendelbusje beschikbaar naar het treinstation van Putten.

Restaurant van Kasteel de Vanenburg

Ook aan de culinaire gast is gedacht in Kasteel De Vanenburg. Het kasteel in Putten beschikt over een a la carte restaurant voor lunch en diner, dat geopend is van maandag t/m zaterdag, zondag dus gesloten!


Reserveer nu Kasteel Vanenburg