Pluimen

Pluimen

Met de pluimen trakteert u de ander op een origineel cadeau. Wilt u samen met uw geliefde een romantisch weekendje weg naar de kust? Of is uw familielid jarig en zoekt u naar een bijzonder cadeau? Dan is de unieke pluim hiervoor uiterst geschikt. Overnachten in een b&b middenin het bos, de rust opzoeken in een wellnesshotel of een weekje slapen aan de kust. Alles is mogelijk!

De perfecte cadeaubon

De pluim is het ideale cadeau dat u de ander kunt schenken. Want wie wordt er nu niet blij van een bijzondere overnachting? Er is veel keus, van een knus b&b tot een luxe hotel of appartement. Waar u ook voor kiest, de ander zal van alle gemakken worden voorzien.

Mooi cadeau voor iedereen

Met de pluim kunt u echt iedereen aangenaam verrassen. Een jarige vriendin, uw geliefde of uw kinderen. Deze bijzondere bon zorgt voor een unieke overnachting, geheel naar ieders wens. Een weekendje in een luxe kasteelhotel, een strandvakantie in een b&b, of romantisch slapen in het bos.

De pluim, voor elke gelegenheid

De pluim is een origineel cadeau dat voor elke gelegenheid geschikt is. U kunt voor verschillende unieke overnachtingen kiezen: een weekend aan zee in een vuurtoren, een exclusief hotel in een bruisende stad of een afgelegen wellnesshotel.

Bekijk hier alle pluimen!