Design

Blader door de beste Design accommodaties

Origineel overnachten in design hotels

Geeft u veel om design, moderne, trendy, luxe en hippe dingen? Wat dacht u ervan om een keer een hotel te boeken die al deze onderdelen bevat?

Speciaal voor u hebben wij hieronder een groot aantal locaties gevonden waar u kunt overnachten en al deze onderdelen tot hun recht komen!

Slapen in een design hotel

Hieronder bieden we vele mogelijkheden, als het maar uniek is! Onze site heeft hotels, appartementen, Bed & Breakfasts, studio’s, bungalows en vakantiehuizen voor u gevonden waarbij al deze overnachtingsmogelijkheden gericht zijn op design.

Zo bevat het hotel bijvoorbeeld een galerie, is het zeer modern ingericht, is het zeer apart ingericht of is het gebouw uniek van zichzelf.

Wij hebben zeer aparte locaties gevonden waar u kunt overnachten. Het is mogelijk een overnachting te boeken in een klooster, kasteel, boomhut, woonboot, vuurtoren(!) en nog veel meer!

Betaalbare en bijzondere design hotels

Designhotels hebben vaak het imago dat deze ontzettend duur zijn en dat ze onbetaalbaar zijn. Wij hebben natuurlijk veel dure en exclusieve hotels gevonden, maar minstens zoveel goedkope design hotels.

Zo vindt u al overnachtingen op een unieke locatie, rijk aan design voor slechts € 30 per persoon per nacht! Leuk en betaalbaar om een keer met uw vrouw, man, vriend, vriendin, gezin of met de gehele familie een overnachting te boeken!

Bent u nieuwsgierig en wilt u wellicht een keer overnachten in een designhotel? Hieronder hebben we al deze mogelijkheden  voor u op een rijtje gezet.

Midden in de natuur of in de bewoonde wereld, aan het strand of midden in het centrum, goedkoop of duur, een groot hotel of lekker knus, de mogelijkheden zijn er dus kiest u maar uit!

Alle Design Accommodaties

Bijzondere Overnachting Origineel Overnachten Slapen in luxe chalet bij de boer – Restinn Andijk8