Bijzonder overnachten in een klooster

Wat is er nu specialer dan origineel overnachten in een voormalig klooster. Wat ooit het Ursulinenpensionaat was, is nu Grand Hotel Merici en is onderdeel van het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard.

Dit monument is omgetoverd tot een modern designhotel waarin de mooie oude elementen goed tot hun recht komen. Zo zijn er de monumentale trappenhuis dat als middelpunt in het hotel staat, de grote houten deuren met glas in lood en de prachtige raampartijen.

Design hotel met bourgondische allure

Het hotel heeft 48 kamers, dit zijn comfort kamers, superior kamers en suites. Iedere kamer is uniek ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle kamers beschikken over een regendouche, de suites hebben daarnaast ook een vrijstaand ligbad. Iedere kamer is voorzien van een Nespresso koffie faciliteit, gratis draadloos internet, minibar, haardroger, kluis en LED-tv.

Faciliteiten in Grand Hotel Merici in Sittard

Tijdens uw verblijf kunt u s’ochtends genieten van een ontbijt met ‘live show cooking’. Hier kunt u gebruik maken van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse sappen en onbeperkt warme dranken.

In het hotel bevindt zich verder Bar Lounge ‘Anno 1647’, hier is ook een terras aanwezig met uitzicht over de historische kern van het kloosterkwartier. Tevens is het hotel voorzien van een ondergrondse privé-garage. Er kunnen ook fietsen gehuurd worden bij de receptie die 24 uur per dag geopend is.

Dineren aan het marktplein in Sittard

Dineren is mogelijk in het restaurant van Grand Hotel Merici aan het historische marktplein in Sittard, dit is slechts 75 meter lopen vanuit het hotel. Hier kunt u zowel à la carte eten als genieten van een vooraf gereserveerd menu. Het marktplein is zomers aangekleed met sfeervolle terrasjes, buiten dineren is dan ook mogelijk.

Reserveer hier Hotel Merici in Sittard!

Grand Hotel Merici in Sittard – Slapen in een modern klooster

Limburg

Nederland

Sittard

Thema

Locatie

Oude Markt 25, 6131 EN Sittard, Nederland
Reserveer hier Hotel Merici in Sittard!

Meer Accommodaties

Toon alle Accommodaties

Slapen in een molen in Arkel

Nederland, Arkel, Zuid-Holland

Slapen in een punthuisje in Zeeland

Nederland, Zeeland, Sint Maartensdijk