Valentijnsdag - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Valentijnsdag

Romantische-Overnachting-Valentijnsdag1

Romantische overnachting Valentijnsdag

Valentijnsdag te verrassen met een romantische overnachting of zelfs een romantisch Valentijnsweekend?

In de aanloop naar 14 februari, geven wij hieronder alvast tips en suggesties om een liefdevol of misschien wel spannende overnachting te boeken tijdens Valentijn.

Op onze site hebben we natuurlijk een selectie gemaakt van speciale accommodaties om de liefde te vieren.

Van heel basic boomhutten tot superdeluxe (en dure) hotelkamers in een Amsterdams 5-sterren hotel bijvoorbeeld.

Veel hotels en hotelwebsites spelen natuurlijk in op de dag van de liefde, dit doen zijn met speciale Valentijns-arrangementen in Nederland en België.

Snel boeken loont, want er is voor deze specifieke datum altijd veel vraag en maar beperkt aanbod!

Originele en bijzondere Valentijnsdag

Voor een romantische overnachting tijdens Valentijnsdag in Nederland of België hoeft u niet per sé ver weg.

Vaak is er in de direct omgeving van uw woonplaats al een zeer originele of bijzondere accommodatie beschikbaar voor een romantische overnachting of zelfs een weekendje weg.

Romantische-Overnachting-Valentijnsdag2Zo bieden wij op onze website een overzicht van romantische overnachtingen in steden, romantische overnachtingen aan de kust, romantische overnachtingen in de bossen, en zelfs romantische overnachtingen op eilanden.

U ziet zelf dat het helemaal niet nodig is om naar Parijs of Rome te gaan om de liefde te kunnen vieren tijdens deze dag van de liefde.

In een straal van ongeveer een uurtje rijden is er vaak al een heel geschikte accommodatie beschikbaar.

Luxe Valentijnsdag overnachting

Op onze site hebben we een overzicht gemaakt van luxe hotels en design hotels voor een overnachting tijdens Valentijn of een romantisch weekendje weg.

Zo bieden we romantische overnachtingen aan in oude kloosters, forten, kastelen en zelfs een voormalige rechtbank.

Dit zijn dan ook volledig gerenoveerde hotels waar de luxe niet ontbreekt. Vooral de kastelen in Zuid-Limburg zijn uitermate geschikt voor een luxe overnachting tijdens Valentijnsdag.

Romantische-Overnachting-Valentijnsdag3Knusse Valentijnsdag overnachting

Daarnaast hebben we ook knussere locaties voor een overnachting tijdens Valentijnsdag.

Zo is er bijvoorbeeld een vuurtoren, een industriële kraan, een windmolen en zelfs een woonboot in de Biesbosch waar u romantisch kunt overnachten en discreet van elkaar kunt genieten.

Wellness overnachting tijdens Valentijnsdag

Tijdens een overnachting met Valentijnsdag is het natuurlijk niet de bedoeling dat u veel gaat ondernemen. Misschien maakt u een lange strandwandeling of gaat u de bossen in, maar u wilt vooral genieten van elkaar en ontspannen.

Daarom hebben we ook een overzicht gemaakt van wellness overnachtingen, waar u tijdens Valentijnsdag kunt genieten van massages en persoonlijke verzorging. Heeft u de smaak van massages te pakken? Ga dan ‘s avonds met elkaar in bed door met een erotische massage en hartstochtelijke sex!

Goedkope Valentijn overnachting

Een overnachting tijdens Valentijnsdag is meestal niet heel goedkoop, maar voor een romantisch weekendje weg of overnachting hoeft u niet altijd veel geld te betalen.

Romantische-Overnachting-Valentijnsdag4

Elk hotel of hotelwebsite heeft natuurlijk de nacht van 14 februari al maanden van te voren in de agenda omcirkelt en de prijs een beetje verhoogd.

Om u met Valentijn niet al te veel te laten betalen, hebben wij op onze site namelijk ook een overzicht gemaakt van goedkope overnachtingen.

Zo bieden wij voor 14 februari goedkope Bed & Breakfasts aan waar u al slaapt voor nog geen € 29 per persoon per nacht.

Overnachten in een stad met Valentijnsdag

Voor een romantisch weekendje weg tijdens of rondom Valentijnsdag kiezen veel mensen voor een verblijf aan de kust of in de bossen. Maar als het om slechts één overnachting gaat met Valentijnsdag, dan verblijven de meeste mensen in een stad.

Overdag lekker shoppen in bijvoorbeeld Amsterdam, Den Bosch of Maastricht en ‘s avonds culinair genieten met een uitgebreid diner en passende wijnen. Of misschien toch de hele dag in een wellness resort ontspannen en lekker bijkomen?

Ook voor Valentijnsdag hebben we schitterende hotels voor een romantische overnachting beschikbaar.

Klik hier voor alle Valentijns overnachtingen

 

Leave your comment