Bos - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Bos

Bijzondere overnachting in de bossen

Wilt u de drukte van alledag ontvluchten en bent u op zoek naar de rust van de natuur? Dan bent u bij een van onze speciale accommodaties aan het juiste adres.

Kies voor een romantisch Bed & Breakfast middenin het bos, overnacht in de buurt van een prachtige polder of waai uit in een vuurtoren aan zee. Een weekendje in de natuur staat garant voor rust, vrijheid én romantiek.

Origineel overnachten in het bos

Veel mensen leiden een hectisch leven, onze overvolle agenda’s zorgen ervoor dat we soms niet tot rust kunnen komen. Daarom is een overnachting in de natuur de perfecte oplossing om gas terug te nemen.

Een speciaal hotel middenin het bos, naast de polder of aan zee, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Slapen midden in de prachtige natuur van Nederland

In Nederland vindt u vele plekken waar de natuur prachtig tot zijn recht komt. Het Groene Hart, de Biesbosch, de Veluwe, de Waddeneilanden en zo verder.

Of u nu kiest voor wandelingen door het bos of het uitwaaien aan zee, een weekje weg levert hoe dan ook rust op. Een speciale overnachting middenin de natuur maakt het plaatje compleet.

Speciale overnachtingen in boomhutten

Hieronder hebben wij veel speciale accommodaties voor u geselecteerd. Overnacht een week in een luxe hotel vlakbij de zee met het hele gezin. Trakteer uw geliefde op een romantisch Bed & Breakfast in het bos. Of breng de tijd alleen door in een uniek wellness-hotel.

  1. Home
  2. Bos
Filter
Filter × Close