Slapen in een luxe boomhut of treehouse van Landal - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een luxe boomhut of treehouse van Landal

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in een boomhut met glijbaan

Midden op de Veluwe, en dus midden in de natuur, staat deze luxe boomhut op Landal Park Miggelenberg. Dit park ligt op loopafstand van Hoenderloo en net onder Apeldoorn.

Deze bijzondere accommodatie is uitermate geschikt voor een vakantie met het gezin, want het huis staat op palen op een hoogte van drie meter. Hierdoor heeft u bij het opstaan een prachtig uitzicht over de bossen van dit Landal park. Maar het allerleukste is natuurlijk de glijbaan aan het terras.

Terwijl u lekker geniet van een kopje koffie, of wijntje, spelen de kinderen in de glijbaan. Door al dat geklim en geklauter zijn die aan het einde van de dag lekker moe en slapen ze uitstekend.

Luxe boomhutten met wifi en Netflix

Op onze site worden wel meer boomhutten aangeboden, maar die zijn over het algemeen vrij basic ingericht. Dat wil zeggen; vaak zonder stromend water en keuken en tv bijvoorbeeld. Uitzondering hierop, zijn de luxe boomhutten van Center Parcs.

De treehouses op dit Landal park de Miggelenberg bij Hoenderloo, zijn wél luxe ingericht met een complete keuken met stromend water en elektriciteit.

Mochten de avonden toch nog te fris zijn om buiten op de veranda te zitten, dan kunt u gewoon binnen voor de flatscreen gaan zitten of Netflixen via de gratis wifi. Er is zelfs centrale verwarming aanwezig en de auto kunt u kosteloos parkeren.

Faciliteiten van deze boomhutten

Deze boomhut van Landal heeft twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een tweepersoons boxspring en een slaapkamer met een stapelbed gemaakt van hetzelfde hout als de bomen om u heen.

U kunt hier met maximaal vier personen overnachten. In de parktijk is dat met twee volwassenen en twee kinderen.

De hele inrichting van dit treehouse is trouwens ook geheel in stijl met de omgeving. Veel hout en ruwe materialen, maar dus wél met de luxe die u thuis ook gewend bent.

Activiteiten op Landal Park Miggelenberg in Hoenderloo

De overige huisjes op Landal Park Miggelenberg zijn helaas niet zo heel speciaal, in vergelijking met deze coole boomhut. De faciliteiten op dit park zijn echter wel zoals u gewend bent van Landal.

Zo is er natuurlijk een zwemparadijs en is er voor de kinderen veel te beleven middels sport en spel. Als de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders genieten in het wellness-centrum van het park.

Bij mooi weer leent de Veluwe zich natuurlijk voor prachtige wandel- of fietstochten, bij slecht weer zijn de Apenheul, Koningin Juliantoren, en Burgers Zoo leuke uitstapjes.

Reserveer nu deze boomhut!