Slapen in B&B de Melkfabriek nabij Maastricht - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in B&B de Melkfabriek nabij Maastricht

Status Open now

Origineel overnachten in een voormalige Melkfabriek

De Melkfabriek is gevestigd in een voormalige Melkfabriek in het centrum van Eckelrade, ongeveer twee kilometer van Maastricht.

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer of een gedeelde badkamer, gratis badjassen, badslippers en toiletartikelen.

In de ontbijtruimte, het voormalig laboratorium geniet u van een ontbijtbuffet met vers fruit en streekproducten. Er zijn ook verschillende restaurants op loopafstand van de Melkfabriek.

Gemoedelijkheid en toch modern

De woonkamer biedt u een prachtig uitzicht over het Heuvelland en gratis koffie- en theefaciliteiten. De B&B is een moderne accommodatie met uiteraard gratis WIFI.

Bij de Fietsshop kunt u fietsen (ook E-bikes) huren. Zowel de omgeving van Eckelrade als de stad Maastricht kunt u op de fiets of te voet verkennen. Fietsen kunnen veilig gestald worden.

Het conferentiecentrum MECC bevindt zich slechts één km verderop, dus De Melkfabriek is ook een perfecte uitvalsbasis voor beurzen mochten ‘gewone’ hotels in Maastricht al vol zitten.

De Melkfabriek biedt kamers tegen midweekprijzen aan vanaf 78 euro.

Reserveer hier B&B De Melkfabriek!