Kerst

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst1

Romantisch overnachten tijdens Kerst

Kerst is altijd een romantische, knusse tijd die doorgebracht wordt met vrienden of familie.

Dit kan gezellig thuis gevierd worden maar natuurlijk ook op een andere manier, bijvoorbeeld door een Kerstarrangement te reserveren in een hotel en te genieten van een originele overnachting

Zo kunt u hier al een kerstarrangement mét overnachting reserveren voor slechts € 119 p.p.

Door te overnachten in een hotel tijdens Kerst heeft u niet het gedoe en de zorg van eten en drinken in huis halen en kunt u doen waar u zin in heeft.

Veel hotels bieden speciaal tijdens Kerst een hotelarrangement aan met een culinaire en feestelijke insteek.

Er zijn ook accomodaties met een meer romantische insteek tijdens Kerst.

Hotels die dit soort arrangementen aanbieden zijn dan ook meer gericht op koppels en zijn kinderen niet welkom of pas vanaf 16 jaar. Deze hebben vaak een wellness center waar u tijdens Kerst kunt ontspannen en relaxen.

Luxe en speciaal overnachten met de Kerstdagen

Kerstavond of alle Kerstdagen doorbrengen met uw familie bij de open haard in een van de knusse hotels is altijd gezellig, maar vergeet ook niet dat er legio vakantiehuizen en villa’s te huur zijn tijdens Kerst.

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst2
Een privé ski-chalet mét catering tijdens Kerst.

In veel skigebieden is het wintersportseizoen dan al begonnen en kunt u met een grote groep een eigen wintersportchalet afhuren, vaak inclusief catering, zodat u zelf geen boodschappen hoeft te doen of hoeft te koken.

Op onze site hebben we de hotels en vakantiehuizen ingedeeld op basis van type en soort. Zo bieden wij overnachtingen tijdens Kerst aan in steden zoals Amsterdam of Maastricht.

Dit zijn vaak luxe hotels waar het u aan niets ontbreekt en waar scherp geprijsde culinaire Kerst-arrangementen worden aangeboden.

Er zijn ook ook veel hotels te vinden in de natuur, bijvoorbeeld midden in de bossen of juist aan zee.

Wat is er nu lekkerder om na een culinaire Kerstavond de volgende dag uit te waaien op het strand en de frisse zeelucht op te snuiven. En met zo’n strandwandeling loopt u ook nog eens de Kerstkilo’s er makkelijk vanaf.

Overnachten in een kerk of klooster met Kerst

Tijdens de Kerstdagen is het natuurlijk helemaal speciaal om te overnachten in een voormalige kerk, klooster of kasteel. Vooral tijdens deze feestdagen voelt het extra speciaal om in dit soort accommodaties te overnachten.

Romantische vuurtoren Kerst overnachting

Maar we hebben ook best wel gekke en opvallende accommodaties in ons aanbod; wat dacht u van romantisch overnachten in een vuurtoren tijdens Kerst? Of geniet vanuit de hoogte van de lichtjes van de Amsterdam in het kraanhotel van de stad.

Origineel weekendje weg tijdens Kerst

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst3
Gezellig romantisch cadeautjes uitpakken tijdens een Kerstarrangement.

De accommodaties die wij aanbieden op onze site zijn vaak al wel snel volgeboekt tijdens de Kerstdagen, het is dus belangrijk om ruim van te voren te reserveren.

Wij zien tijdens de zomervakantie al reserveringen voorbij komen voor Kerst en Oud & Nieuw.

U kunt tijdens Kerst besluiten om slechts één nacht te overnachten in een hotel door bijvoorbeeld Kerstavond en Eerste Kerstdag buiten de deur te slapen, zodat u Tweede Kerstdag met familie en/of vrienden kunt doorbrengen.

U kunt het natuurlijk ook andersom doen, of juist alle Kerstdagen door te brengen in een hotel en te genieten van een originele overnachting tijdens Kerst.

De meeste accommodaties die wij aanbieden bevinden zich in Nederland, maar we hebben ook een aantal accomodaties in het buitenland beschikbaar. U dient er wel rekening mee te houden dat veel landen geen Tweede Kerstdag kennen (net als Tweede Paasdag bijvoorbeeld).

 

Klik hier voor alle Kerst hotels!

 

Bijzonder & uniek Fletcher hotel in Amsterdam

Location: Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam-Zuidoost, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1605668&wi=297204&ws=Amsterdam&dl=nl/

Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek

Location: Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Professor Weberlaan 1, 6961 LX Eerbeek, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1577952&wi=297204&ws=Eerbeek&dl=nl/