Romantische Kerst arrangementen met overnachting

Kerst

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst1

Romantisch Kerst arrangement

Kerst is altijd een romantische, knusse tijd die doorgebracht wordt met vrienden of familie.

Dit kan gezellig thuis gevierd worden maar natuurlijk ook op een andere manier, bijvoorbeeld door een romantisch Kerstarrangement te reserveren in een hotel en te genieten van een originele overnachting met Kerstdiner.

Zo kunt u hier al een luxe kerstarrangement mét overnachting reserveren voor slechts € 119 p.p. Dit kan een arrangement tijdens Kerst zijn met slechts 1 nacht, maar er zijn ook arrangementen waarbij u tijdens Kerst een romantisch weekendje weg kunt.

Flechter Hotels biedt arrangementen aan om Kerstavond te vieren met overnachting of een Kerstavond met diner en overnachting. U kunt dan een nachtje weg met Kerst maar u kunt ook het hele Kerstweekend blijven overnachten.

Door te overnachten in een hotel tijdens Kerst heeft u niet het gedoe en de zorg van eten en drinken in huis halen en kunt u doen waar u zin in heeft.

Veel hotels bieden speciaal tijdens Kerst een hotelarrangement aan met een culinaire en feestelijke insteek.

Er zijn ook accomodaties met een meer romantische insteek tijdens Kerst.

Hotels die dit soort arrangementen aanbieden zijn dan ook meer gericht op koppels en zijn kinderen niet welkom of pas vanaf 16 jaar. Deze hebben vaak een wellness center waar u tijdens Kerst kunt ontspannen en relaxen.

Romantisch overnachten tijdens Kerst

Kerstavond of alle Kerstdagen doorbrengen met uw familie bij de open haard in een van de knusse hotels is altijd gezellig, maar vergeet ook niet dat er legio vakantiehuizen en villa’s te huur zijn tijdens Kerst.

Dus of u nu een Kerst overnachting in Nederland zoekt, of in het buitenland, via onze site hebben we veel aanbod.

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst2
Een privé ski-chalet mét catering tijdens Kerst.

In veel skigebieden is het wintersportseizoen dan al begonnen en kunt u met een grote groep een eigen wintersportchalet afhuren, vaak inclusief catering, zodat u zelf geen boodschappen hoeft te doen of hoeft te koken.

Op onze site hebben we de hotels en vakantiehuizen ingedeeld op basis van type en soort. Zo bieden wij overnachtingen tijdens Kerst aan in steden zoals Amsterdam of Maastricht.

Dit zijn vaak luxe hotels waar het u aan niets ontbreekt en waar scherp geprijsde culinaire Kerst-arrangementen worden aangeboden.

Er zijn ook ook veel hotels met leuke Kerstarrangementen te vinden in de natuur, bijvoorbeeld midden in de bossen of juist aan zee.

Wat is er nu lekkerder om na een culinaire Kerstavond de volgende dag uit te waaien op het strand en de frisse zeelucht op te snuiven. En met zo’n strandwandeling loopt u ook nog eens de Kerstkilo’s er makkelijk vanaf.

Bijzonder overnachten met Kerst

Tijdens de Kerstdagen is het natuurlijk helemaal speciaal om te overnachten in een voormalige kerk, klooster of kasteel. Vooral tijdens deze feestdagen voelt het extra speciaal om in dit soort accommodaties te overnachten. Dit maakt een overnachting in een hotel een bijzondere Kerst.

Romantische Kerst overnachting in Nederland

Maar we hebben ook best wel gekke en opvallende accommodaties in ons aanbod; wat dacht u van romantisch overnachten in een vuurtoren tijdens Kerst? Of geniet vanuit de hoogte van de lichtjes van de Amsterdam in het kraanhotel van de stad.

Zo ziet u; het is helemaal niet nodig om ver weg te gaan met Kerst. Luxe kerstarrangementen in Nederland zijn ook ruimschoots beschikbaar!

Of het nu alleen om kerstavond gaat of alle dagen tijdens Kerst, binnen onze eigen landsgrenzen zijn er genoeg mogelijkheden voor een Kerstdiner met overnachting. Romantisch kerst vieren kan dus gewoon thuis, maar misschien nog wel leuker is het om de Kerstdagen door te brengen in een hotel.

Origineel weekendje weg tijdens Kerst

Bijzondere-Overnachting-Origineel-overnachten-met-kerst3
Gezellig romantisch cadeautjes uitpakken tijdens een Kerstarrangement.

De accommodaties die wij aanbieden op onze site zijn vaak al wel snel volgeboekt tijdens de Kerstdagen, het is dus belangrijk om ruim van te voren te reserveren.

Wij zien tijdens de zomervakantie al reserveringen voorbij komen voor een weekendje weg met Kerst en Oud & Nieuw.

U kunt tijdens Kerst besluiten om slechts één nacht te overnachten in een hotel door bijvoorbeeld Kerstavond en Eerste Kerstdag buiten de deur te slapen, zodat u Tweede Kerstdag met familie en/of vrienden kunt doorbrengen.

U kunt het natuurlijk ook andersom doen, of juist alle Kerstdagen door te brengen in een hotel en te genieten van een originele overnachting tijdens Kerst.

De meeste accommodaties die wij aanbieden bevinden zich in Nederland, maar we hebben ook een aantal accomodaties in het buitenland beschikbaar. U dient er wel rekening mee te houden dat veel landen geen Tweede Kerstdag kennen (net als Tweede Paasdag bijvoorbeeld).

 

Klik hier voor alle Kerst hotels!

 

Bijzonder & uniek Fletcher hotel in Amsterdam

Location: Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam-Zuidoost, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1605668&wi=297204&ws=Amsterdam&dl=nl/

Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek

Location: Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Professor Weberlaan 1, 6961 LX Eerbeek, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1577952&wi=297204&ws=Eerbeek&dl=nl/