Koninklijk overnachten in Hotel Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Koninklijk overnachten in Hotel Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden

CategoriesHotel, Luxe, Romantisch, Stad
Status Closed nowOpens at 09:30:AM today

Origineel overnachten in Leeuwarden

Heeft u altijd al eens willen overnachten in een koninklijk paleis, school, gevangenis of hospitaal? Bezoek dan zeker Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden. Dit hotel heeft namelijk vroeger gediend als alle bovenstaande locaties. Sinds 1996 dient dit pand als een viersterren hotel, gelegen in de hoofdstad van Friesland, hiervoor was het pand eigendom van Koningin Juliana.

Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof

Het hotel bestaat uit 28 slaapkamers, een lounge, hoftuin, lounge, vergader- en trouwzalen en nog veel meer. De slaapkamers, de binnenkomst, het restaurant, de buitenkant, aan alles is te zien dat dit hotel een historie heeft als koninklijk pand. Dit is juist wat het hotel zo speciaal maakt.

Wilt u exclusief en romantisch overnachten? Het hotel heeft ook drie imperial suites. Deze bestaan uit een groot hemelbed en een jacuzzi. De perfecte ingrediënten voor een weekendje luxe en romantiek! Wat is er lekkerder dan een avond afsluiten in het riante bubbelbad?

Dat Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden een romantische locatie is voor een weekendje weg blijkt wel uit het feit dat het door de gemeente is aangesteld als een officiële trouwlocatie.

Wat is er te doen in Leeuwarden

Het hotel is gelegen in het centrum van Leeuwarden. Net als het hotel heeft de stad een rijke historie. Genoeg om te bezoeken dus tijdens een weekendje weg in dit schitterende hotel.

Hoewel Leeuwarden zich uitstekend leent voor een culinair avondje uit, heeft ook Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof genoeg te bieden voor een avondje uit eten. Het hotel heeft een eigen restaurant waar u kunt genieten van Fryske specialiteiten tijdens een 3, 4 of 5-gangen à-la-carte diner.

Wilt u de omgeving van Leeuwarden verkennen zoals de prachtige Friese meren of het platteland, dan adviseren wij om gebruik te maken van de fietsverhuur die aanwezig is in het hotel.

Reserveer nu Stadhouderlijk Hof