Slapen op een woonboot – Aquahome Zeearend Biesbosch

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Kom genieten op Aquahome Zeearend!

Bijzonder overnachten in een varend chalet

De Aquahome Zeearend is dit seizoen weer te huur voor een bijzondere ervaring in Nationaal Park De Biesbosch. Dit unieke varende chalet is te huur voor één of meerdere overnachtingen, weekend, midweek of zelfs een hele week.

Kom genieten op een zeer originele manier en kom proeven van het geweldige buitenleven in De Biesbosch! Wij hebben uw bed alvast voor u opgemaakt zodat u heel relaxt aan uw verblijf kunt gaan beginnen.

Een Biesboschbeleving op z’n best

De Aquahome ligt standaard bij de Selevia Hoeve, Kooike 2 te Werkendam aan de rand van de Biesbosch.

Mocht u bedenken dat u liever midden in De Biesbosch wilt overnachten dan is het prettig om te weten dat u tegen betaling naar diverse plaatsen gebracht kan worden. Eenmaal midden in De Biesbosch kiest u gewoon uw eigen ligplaats uit.

Heeft u na een paar dagen behoefte aan een andere locatie, laat het de schipper even weten en hij verplaatst u met plezier naar een andere locatie. Met dit varend chalet kunt u dus op verschillende locaties op het water overnachten in de prachtige Biesbosch.

Wellicht ten overvloede; u mag zelf niet varen met de Aquahome. De mogelijkheid bestaat wel om een elektrische sloep bij de Aquahome te huren. Op deze manier kunt u zelf de mooie omgeving varend over het water ontdekken. Hiervoor heeft u geen vaarbewijs nodig.

Vakantie op het water in uw eigen Aquahome

De luxe Aquahome Zeearend heeft een afmeting van 12 x 5 meter, de accommodatie is 8,5 x 4,5 meter en voorzien van twee slaapkamers, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden.

Er is stromend water aan boord met een separate badkamer voorzien van wasbak en douche, een apart toilet en een woonkamer met open keuken. Er is plaats voor vier personen, maar middels een slaapbank in de woonkamer kan er een extra slaapplek worden gecreëerd.

Het terras aan de voorzijde biedt voldoende ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de prachtige omgeving om u heen. Weleens een bever voorbij zien zwemmen op een paar meter afstand?

Nationaal park De Biesbosch in Brabant

De Biesbosch is een uniek natuurgebied in Nederland en is inmiddels internationaal bekend bij een grote groep natuurliefhebbers en vogelaars. Dit natuurgebied op de rand van Zuid-Holland en Brabant is het broedgebied van de Zee- en Visarend en is daardoor één van de grootste trekpleisters voor natuurtoeristen in Nederland.

Niet alleen het Nationaal Park, maar ook de gezellige en culturele regio er omheen (lees: Brabant) lenen zich bij uitstek voor een heerlijk ontspannen verblijf met fiets- en wandelroutes, vissen, vaar/kano tochten en culturele uitstapjes.

 

Reserveer hier de Aquahome in de Biesbosch