Slapen op een woonboot - Aquahome Zeearend en Bever in de Biesbosch - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen op een woonboot – Aquahome Zeearend en Bever in de Biesbosch

Status Open now

Kom genieten op een luxe Aquahome!

Bijzonder overnachten in een “varend” vakantiehuisje op het water.

Ontdek de magie, rust en prachtige omgeving van De Biesbosch op unieke wijze!

AquaHome Zeearend is te huur van 1 maart 2022 tot 1 november 2022. AquaHome Bever is te huur van 1 juni tot 1 november 2022.

Deze unieke varende chalets zijn te huur voor één of meerdere overnachtingen, weekend, midweek of zelfs een hele week.

Kom genieten op een zeer originele manier en kom proeven van het geweldige buitenleven in De Biesbosch! Het bed is alvast voor u opgemaakt zodat u heel relaxt aan uw verblijf kunt gaan beginnen.

Vrije tijd, mooie natuur en water vormen samen een ideale combinatie.

Als u voor vrije tijd zorgt, zorgt de Biesbosch voor mooie natuur en het water! Met groot genoegen biedt Aquahome u een heerlijk verblijf aan OP het water in een luxe AquaHome. Kom relaxen op een zeer bijzondere manier en van alle gemakken voorzien.

Het genieten begint direct bij aankomst. Het chalet wordt schoon en coronaproof opgeleverd. Bij aankomst zijn de bedden al fijn opgemaakt. Beddengoed, keukendoeken, baddoeken, toiletpapier, een fles drinkwater, toeristenbelasting en eindschoonmaak zijn allemaal inbegrepen bij de prijs per nacht. Zelfs de koffie, thee, suiker en zoetjes staan voor u klaar… hoe fijn is dat!

De AquaHomes voor maximaal vier personen, zijn varende vakantiehuisjes die van alle comfort en luxe voorzien zijn. Een AquaHome is voorzien van twee slaapkamers, totaal vier slaapplaatsen. Er is een complete keuken met vier-pits gasstel, potten/pannen/bestek/glazen/bekers etc. en een tafelmodel koelkast met klein vriesvakje. Er is een badkamer en apart toilet. In de keuken staan ook een Senseo koffieapparaat, waterkoker en een klein grilletje waar u kleine broodjes in kunt bakken.

Het terras aan de voorzijde biedt voldoende ruimte om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de prachtige omgeving om u heen. Weleens een bever voorbij zien zwemmen op een paar meter afstand?

Alle genoemde nachtprijzen betreft een vaste ligplaats bij het havenkantoor van Aquahome, Steurgat 32 te Werkendam. Deze locatie ligt aan de rand van het mooie Nationaal Park De Biesbosch.

Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en via een steiger komt u bij uw Aquahome. Vanuit deze vaste ligplaats kunt u de mooie omgeving gaan verkennen.

BBQ is leuk met mooi weer…, maar vanwege de brandveiligheid is dit niet toegestaan op de Aquahome. Aan wal kunt u dat wel doen, uiteraard ruimt u alles weer netjes op, zodat ook andere gasten weer kunnen genieten van een heerlijke BBQ.

Een Biesboschbeleving op z’n best

Om uw verblijf nog interessanter te maken en de ultieme beleving aan te gaan, kan de Aquahome door een zeer ervaren schipper verplaatst worden en kunt u varen tot midden in de Biesbosch. Met uw privacy voorop gesteld kunt u kiezen uit drie verschillende vaar-arrangementen.

Elk arrangement is met bijbehorend tarief verder de Biesbosch in met gegarandeerd de allermooiste ligplekjes om optimaal van uw verblijf te kunnen genieten. Om uw beleving nog leuker te maken en zelf op avontuur te gaan op het water, kunt u er een elektrisch varende sloep bij huren. Bij de vaste ligplaats is een sloep optioneel en kunt u kiezen voor één dag, weekend, midweek of week.

Als u kiest voor de mogelijkheid om het AquaHome te laten verplaatsen, is het standaard om er een sloep bij te huren. Zo kunt u zich verplaatsen van en naar uw AquaHome. Een vaarbewijs is niet nodig. Varen is wel op eigen verantwoording.

Vaar-arrangementen:

Arrangement 1: iets verderop de Biesbosch in, aan de rand van het water, privé en los van de wal. Eenmalige meerprijs voor heen en terug varen: € 150,00 *
Arrangement 2: nabij een klein strandje, halverwege de Biesbosch in, privé en los van de wal. Eenmalige meerprijs voor heen en terug varen: € 250,00 *
Arrangement 3: actieve bever spot plek midden in het prachtige hart van de Biesbosch. (Aquahome kan echter niet garanderen dat de bevers zich laten zien tijdens uw bezoek)

Eenmalige meerprijs voor heen en terug varen: € 375,00 *
*Alle prijzen zijn inclusief 6% btw.

Vakantie op het water in uw eigen Aquahome

Bij het boeken van een AquaHome kunt u een keuze maken uit alle beschikbare extra opties. Als u kiest voor een bijzonder vaar-arrangement of het los huren van een sloep worden de kosten hiervoor op uw aankomst dag met u afgerekend. Ook wordt er bij aankomst een borg in rekening gebracht van € 200,00.

Alle getoonde foto’s zijn sfeerimpressies op verschillende ligplaatsen!

Het AquaHome is niet beschikbaar voor vrijgezellenfeestjes!

Nationaal park De Biesbosch in Brabant

Ga op belevingstocht en aanschouw de vele mooie plekjes die de Biesbosch rijk is vanaf het water, op de fiets of wandelend. Ontdek de ruige kreken, paden en wilgenbossen en laat u verrassen door de bever op het water en de vis en zeearend, deze broeden in dit prachtige gebied.

De Biesbosch is één van de grootste trekpleisters voor toeristen in West-Brabant. Niet alleen het Nationaal Park, maar ook de aantrekkelijke regio er omheen leent zich bij uitstek voor een heerlijk verblijf met fiets- en wandelroutes, vaartochten en culturele uitstapjes.

Enkele voorbeelden: het Biesbosch Museum vertelt je over de rijke geschiedenis van dit gebied met wilgenhout en rietwinning, ook in de tweede wereldoorlog was het verzet hier zeer actief.

Ga gezellig lunchen of dineren in de lokale restaurants en terrasjes. De vestingstadjes Woudrichem, Gorinchem en Dordrecht liggen om de hoek.

 

Reserveer hier de Aquahome in de Biesbosch