Slapen op een woonboot – Aquahome Biesbosch

  Origineel overnachten in een varend chalet

  In jachthaven De Steur in het Brabantse Werkendam ligt in de Brabantse Biesbosch de Aquahome woonboot. Het Aquahome varend vakanties. Dit unieke elektrisch varend chalet is te huur voor een weekend, midweek of zelfs een hele week.

  Het Aquahome ligt op een met de auto/fiets goed bereikbare locatie in de Biesbosch maar als u zelf besluit waar u in de Biesbosch wilt overnachten dan vaar de schipper, tegen betaling, u er heen.

  Heeft u na een paar dagen behoefte aan een andere locatie, laat het de schipper even weten en hij verplaats u met liefde en plezier. Wellicht ten overvloede; u mag zelf niet varen.

  De mogelijkheid bestaat om een elektrische sloep bij het Aquahome te huren en op deze manier kunt u zelf de Biesbosch varend over het water ontdekken. Met dit varend chalet kunt u dus op verschillende locaties op het water overnachten in dit prachtige Nationale Park De Biesbosch.

  Vakantie op het water in uw eigen woonboot

  De luxe Aquahome woonboot heeft een afmeting van 12 x 5 meter, de accommodatie is 8,5 x 4,5 meter en voorzien van twee slaapkamers. Er is stromend water aan boord meteen separate badkamer met douche en toilet en een woonkamer met serre en open keuken. Er is plaats voor vier personen, maar middels een slaapbank in de woonkamer zijn er twee extra slaapplaatsen beschikbaar.

  Het grote terras aan de voorzijde biedt voldoende ruimte en op deze manier kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van de prachtige ruige natuur van de Biesbosch en het wild op het water en land dat daar leeft. Weleens een bever voorbij zien zwemmen op een paar meter afstand?

  Nationaal park De Biesbosch in Brabant

  De Biesbosch is een uniek natuurgebied in Nederland en is inmiddels internationaal bekend bij een grote groep natuurliefhebbers en vogelaars. Dit natuurgebied op de rand van Zuid-Holland en Brabant is het broedgebied van de de zee- en visarend en is daardoor één van de grootste trekpleisters voor natuurtoeristen in Nederland.

  Niet alleen het Nationaal Park, maar ook de gezellige en culturele regio er omheen (lees: Brabant) lenen zich bij uitstek voor een heerlijk ontspannen verblijf met fiets- en wandelroutes, vissen, vaar/kano tochten en culturele uitstapjes.

  Zowel in de zomer als in de winter is de Biesbosch prachtig. In de zomer kunt u letterlijk tussen de bevers zwemmen en in de winter kunt u vanaf uw chalet direct het ijs op om te schaatsen

   

  Reserveer hier de Aquahome in de Biesbosch