Duurzaam strandhotel midden in de duinen van Castricum

Strandpaviljoen Zoomers heeft in samenwerking met Breddels Architecten een stijlvol en duurzaam boutique-hotel ontwikkeld, midden in de duinen van Castricum aan Zee.

Het hotel, met slechts 16 kamers, heeft Scandinavische invloeden en bevindt zich dus midden in het Natura 2000 duingebied aan de Noord-Hollandse kust. Maar vooral de ligging aan het strand is uniek aan dit design hotel.

Het hotel is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving, vandaar dat alle materialen duurzaam zijn. Verder is het hotel gasloos en komt de elektriciteit uit zonnepanelen.

De helft van de kamers kijkt uit op de duinen, maar dat iets duurdere kamers hebben direct uitzicht op de Noordzee. Romantischer dan dit wordt het niet!

Er zijn goedkope kamers, vanaf ongeveer € 100 per nacht, op de begane grond met een wat minder uitzicht, maar er zijn ook suites met uitzicht op zee waar je met maar liefst zes personen kunt overnachten. Deze kamers gaan richting de € 300 per nacht, maar zijn dan wel voorzien van een hot-tub.

Toegegeven; niet heel goedkoop, maar de locatie en het design maken veel goed!

De kamers van Strandhotel Zoomers in Castricum

Zoals gezegd variëren de kamers in formaat; van een basic tweepersoons kamer met Frans balkon, tot aan een luxe romantische suite met bad. Daarnaast zijn er speciale familiekamers met stapelbedden, zodat ook gezinnen een weekendje kunnen genieten van de zee en het strand.

Alle kamers hebben een regendouche, alleen de luxere suites hebben een bad. Vanzelfsprekend is er gratis wifi beschikbaar in het hotel.

Dat is ook nodig, want er is geen receptie! Alles in Strandhotel Zoomers gaat digitaal. Met een toegangscode die je per e-mail ontvangt, heb je toegang tot je eigen kamer. Er is natuurlijk wel een calamiteitennummer dat 24/7 beschikbaar is. Daarnaast kan je met vragen altijd terecht bij Strandpaviljoen Zoomers waar je letterlijk op uitkijkt.

Tevens zijn alle kamers voorzien van een kitchenette die bestaat uit een elektrische kookplaat, koelkast en magnetron.

De kamers hebben allemaal een zitje en flatscreen tv, en afhankelijk van het type kamer; óf een Frans balkon, óf een gewoon balkon, of een terras.

Bij mooi weer kan je dus buiten zitten, bij slecht weer lekker binnen met een boekje!

Slapen met uitzicht op zee

Wakker worden met een heerlijk zonnetje en uitzicht op zee is mooi, maar bij de meeste strandhuisjes moet je vaak nog minutenlang door het zand lopen voordat je het huisje bereikt.

Niet bij Strandhotel Zoomers, want parkeren kan letterlijk voor de deur à € 6,50 per dag. Aan het begin van de Zeeweg, op ongeveer 10 minuten lopen, is gratis parkeren mogelijk.

Boek nu Strandhotel Zoomers!

Strandhotel Zoomers met uitzicht op strand en zee

Nederland

Noord-Holland

Castricum aan Zee

Thema

Locatie

Zeeweg 10, Castricum, Nederland
Boek nu Strandhotel Zoomers!