Romantische Oud en Nieuw Arrangementen met overnachting

Oud & Nieuw

Bijzondere-Overnachting-Origineel-Overnachten-tijdens-Oud-en-Nieuw-of-Nieuwjaarsnacht4

Romantisch Oud & Nieuw arrangement

Oud & Nieuw is altijd een romantische, knusse tijd die doorgebracht wordt met vrienden of familie.

Dit kan gezellig thuis gevierd worden maar natuurlijk ook op een andere manier, bijvoorbeeld door een Oud & Nieuw-arrangement te reserveren in een hotel en te genieten van een originele overnachting.

U kunt Oud & Nieuw vieren in Nederland, maar ook in het buitenland. Deze pakketen worden ook wel aangeboden als Nieuwjaarsarrangement met overnachting.

Zo kunt u hier al een Oud & Nieuw-arrangement mét overnachting reserveren voor slechts € 119 p.p.

Er zijn romantische Oud & Nieuw arrangementen met 1 nacht, maar er zijn ook romantische Oud & Nieuw arrangementen met meerdere overnachtingen.

Dus zelfs als u een nachtje weg wilt tijdens Oud & Nieuw, kunnen wij u helpen! Maar wilt u liever een weekendje weg tijdens Oud & Nieuw dan bieden wij via Fletcher Hotels ook mooie Nieuwjaarsarrangementen aan.

Door te overnachten in een hotel tijdens Oud & Nieuw heeft u niet het gedoe en de zorg van eten en drinken in huis halen en kunt u doen waar u zin in heeft.

Veel hotels bieden speciaal tijdens Oud & Nieuw een hotelarrangement aan met een culinaire en feestelijke insteek.

Er zijn ook accomodaties met een meer romantische insteek tijdens Oud & Nieuw.

Hotels die dit soort arrangementen aanbieden zijn dan ook meer gericht op koppels en zijn kinderen niet welkom of pas vanaf 16 jaar. Deze hebben vaak een wellness center waar u tijdens Oud & Nieuw kunt ontspannen en relaxen.

Weekendje weg tijdens Oud & Nieuw

Een weekendje Oud & Nieuw doorbrengen met uw familie bij de open haard in een van de knusse hotels is altijd gezellig, maar vergeet ook niet dat er legio vakantiehuizen en villa’s te huur zijn tijdens Kerst en Oud & Nieuw.

Bijzondere-Overnachting-Origineel-Overnachten-tijdens-Oud-en-Nieuw-of-Nieuwjaarsnacht3
Champagne en oliebollen zijn bij veel Nieuwjaars-arrangementen van hotels inbegrepen.

Op onze site hebben we de hotels en vakantiehuizen ingedeeld op basis van type en soort. Zo bieden wij arrangementen tijdens Oud & Nieuw aan in de grote steden. Dit zijn meestal all-inclusive arrangementen in hotels Rotterdam of Amsterdam.

Zeg nu zelf; wat is er mooier om bij één van de grote vuurwerkshows bij de Erasmusbrug of bij het Scheepvaartmuseum een glas champagne te heffen op het nieuwe jaar?

Dit zijn vaak luxe hotels, waar het u aan niets ontbreekt en waar scherp geprijsde culinaire Oud & Nieuw-arrangementen worden aangeboden, vaak met feest.

Er zijn ook ook veel hotels en vakantiehuizen te vinden in de natuur, bijvoorbeeld midden in de bossen of juist aan zee. Dit zijn de zogenaamde diervriendelijk Oud & Nieuw arrangementen, zodat de dieren geen last hebben van al het vuurwerk.

Wat is er nu lekkerder om na een culinaire Nieuwjaarsavond de volgende dag uit te waaien op het strand en de frisse zeelucht op te snuiven.

En met zo’n strandwandeling loopt u ook nog eens de Kerstkilo’s er makkelijk vanaf en begint u direct met goede voornemens aan het nieuwe jaar!

Ook in veel skigebieden is het wintersportseizoen al begonnen tijdens Oud & Nieuw en kunt u met een grote groep een eigen wintersportchalet afhuren, vaak inclusief catering, zodat u zelf geen boodschappen hoeft te doen of hoeft te koken.

All-inclusive Nieuwjaarsarrangement Rotterdam

Hét hoogtepunt van Nieuwjaarsavond en nacht is natuurlijk het vuurwerk, zeker in de grote steden. Met name in Amsterdam, Rotterdam en in de Den Haag (of eigenlijk het strand van Scheveningen, zijn de vuurwerkshows vanuit bepaalde hotels goed te zien.

Hieronder hebben wij een aantal luxe hotels voor Oud & Nieuw verzameld, die een wijds uitzicht hebben over deze steden.

Let op: vraag wel een kamer aan op één van de hoogste etages op het moment van reserveren, anders heeft u misschien de pech om kamer te hebben op een lagere etage en ziet u alsnog niets van het vuurwerk.

Hotels voor Oud & Nieuw in Amsterdam

Okura Hotel (De Pijp)

Hilton Amsterdam (Zuid)

Mövenpick Hotel (Centraal Station)

Double Tree Hotel (Centraal Station)

Fletcher Hotel (Zuidoost)

Bijzondere-Overnachting-Origineel-Overnachten-tijdens-Oud-en-Nieuw-of-Nieuwjaarsnacht3
Een van de bekendste vuurwerkshows van Nederland is die bij de Erasmusbrug in Rotterdam.

Ramada Hotel (West)

Hotels voor Oud & Nieuw in Rotterdam

NHow Hotel (Erasmusbrug

Mainport Hotel Erasmusbrug)

Inntel Hotel (Erasmusbrug)

Hilton Hotel (Centraal Station)

Hotels voor Oud & Nieuw in Den Haag/Scheveningen

Bilderberg Hotel

Kurhaus Scheveningen

Oud & Nieuw arrangement kasteel

Maar we hebben ook best wel gekke en opvallende accommodaties in ons aanbod; wat dacht u van romantisch overnachten in een vuurtoren tijdens Oud & Nieuw. Of geniet vanuit de hoogte van het vuurwerk in Amsterdam in het kraanhotel van de stad.

Daarnaast zijn er ook diverse Oud & Nieuw arrangementen met een kasteel. Deze kastelen liggen meestal wel ver van de stad, meestal in Limburg, Brabant of het Oosten van het land.

Romantisch Oud & Nieuw vieren

De accommodaties die wij aanbieden op onze site zijn vaak al wel snel volgeboekt, het is dus belangrijk om ruim van te voren te reserveren om romantisch Oud & Nieuw te vieren.

Bijzondere-Overnachting-Origineel-Overnachten-tijdens-Oud-en-Nieuw-of-Nieuwjaarsnacht1
Ook de vuurwerkshow op het strand van Scheveningen trekt elk jaar veel bezoekers.

Wij zien tijdens de zomervakantie al reserveringen voorbij komen voor Kerst en Oud & Nieuw.

U kunt tijdens de jaarwisseling besluiten om slechts één nacht te overnachten in een hotel, door bijvoorbeeld Nieuwjaarsnacht en Nieuwjaarsdag buiten de deur te slapen.

Hierdoor voorkomt u dat u langs familie of vrienden moet, maar u kunt ook besluiten om gewoon een heel weekend weg te gaan tijdens deze feestdag.

Sommige mensen willen zelfs met het hele gezin weg met Oud en Nieuw, ook voor hen hebben we diverse gezinsarrangementen voor Oud & Nieuw.

 

Klik hier voor alle Oud & Nieuw hotels!

 

Bijzonder & uniek Fletcher hotel in Amsterdam Closed nowOpens at 09:30:AM today

Bijzonder & uniek Fletcher hotel in Amsterdam

Location: Fletcher Hotel Amsterdam, Schepenbergweg 50, 1105 AT Amsterdam-Zuidoost, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1605668&wi=297204&ws=Amsterdam&dl=nl/
Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek Closed nowOpens at 09:30:AM today

Romantisch overnachten in Fletcher Hotel Landgoed Huis Eerbeek

Location: Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Professor Weberlaan 1, 6961 LX Eerbeek, NederlandWebsite: https://lt45.net/c/?si=13146&li=1577952&wi=297204&ws=Eerbeek&dl=nl/

 

Leave your comment