Oud & Nieuw

Bijzonder overnachten met Oud & Nieuw

Oud en nieuw is een speciale gelegenheid die u graag met uw vrienden en familie het liefst op ook een speciale manier wilt doorbrengen. Bijzondere Overnachting biedt u vele mogelijkheden om in deze bijzondere dagen origineel ergens te verblijven.

Met meer dan 150 verschillende accommodaties door heel Nederland zult u ongetwijfeld de geschikte locatie vinden voor de perfecte jaarwisseling met een charmant en uniek weekendje of weekje weg.

Op een speciale manier het nieuwe jaar in

Door te verblijven in een van de speciale en charmante locaties van Bijzondere Overnachting zult u op een bijzondere manier het nieuwjaar inluiden. Een leuk weekendje weg in een authentiek en bijzonder kloosterhotel, een overnachting in een speciaal kasteel of een romantisch weekje weg in een echte vuurtoren. Het is allemaal mogelijk en Bijzondere Overnachting heeft al deze speciale accommodaties voor u op een rijtje gezet.

Bij veel hotels kunt u zelfs goedkoop maar toch leuk en origineel genieten van de afsluiting van het oudjaar en uniek het nieuwe jaar ingaan. Romantische bos- en of strandwandelingen, genieten van de rust en natuur, of juist sportief uw dagen doorbrengen is zeker mogelijk bij vele locaties die Bijzondere Overnachting u te bieden heeft.

Romantische hotels tijdens Oud & Nieuw

De  is een van de meest speciale tijden van het jaar, vele mensen brengen deze feestdag graag door thuis met vrienden en familie maar het kan natuurlijk ook een keer anders.

Door te slapen in een van de bijzondere locaties die Bijzondere Overnachting u te bieden heeft zult u oud en nieuw speciaal en charmant door kunnen brengen. Oud en nieuw doorbrengen was nog nooit zo leuk!

Klik hier voor alle Oudejaarsovernachtingen

Leave your comment