Vuurtoren

  1. Home
  2. Vuurtoren
Filter

Origineel overnachten in een vuurtoren

Wie wil nu niet slapen in een echte vuurtoren? Samen met je geliefde een nachtje logeren in een vuurtoren en wakker worden met een prachtig uitzicht over het strand en de Noordzee.

Gezellig ontbijten op 20 meter hoogte en daarna uitwaaien over het strand wat voor je voeten ligt. Deze speciale  en unieke overnachting in een vuurtoren zul je niet snel vergeten!

In welke vuurtorens kan ik overnachten?

Nederland kent veel vuurtorens die tegenwoordig geen dienst meer doen maar gelukkig wel volledig zijn ingericht als hotel, appartement of bed & breakfast.

Zo kunt u genieten op de meest bijzondere locaties van Nederland. De mooiste vuurtorens staan op Texel, Ameland & Vlieland maar vergeet ook de vuurtoren op Schiermonnikoog niet.

Ook op het vasteland vindt u prachtige vuurtorens zoals in Scheveningen, IJmuiden, Den Helder & Westkapelle.

Een aantal hiervan zijn dus ingericht om u te verwelkomen voor een bijzondere romantische overnachting.

Zo is de vuurtoren nabij Den Helder echt een aanrader om uw geliefde ten huwelijk te vragen, samen de zonsondergang te bewonderen of als uitvalsbasis voor een mooie strandwandeling!

Slapen in een vuurtoren

Wij hebben hieronder de meest bijzondere vuurtorens voor u op een rij gezet zodat u kunt kiezen of u voor een romantische overnachting gaat, een luxe vuurtoren de voorkeur heeft of dat u besluit dat het uitzicht bepalend is voor uw keuze.

Dit is natuurlijk geheel aan u dus bekijk het aanbod en de foto's en ga overnachten in een bijzondere vuurtoren.

Vuurtoren overnachting Den Helder

Een aanrader is zeker om te overnachten in de vuurtoren nabij Den Helder. Deze voormalige watertoren en/of vuurtoren kunt u heerlijk wegdromen en een romantisch weekendje beleven. Kom slapen in deze vuurtoren of kies een andere vuurtoren van uw dromen!