Zomaar

Zomaar een originele overnachting

Een weekendje weg of overnachting weggeven aan een vriend, vriendin of misschien zelfs familie is natuurlijk een hele leuke verrassing en een origineel cadeau. Maar waarom iemand zomaar een overnachting cadeau geven als u ook zelf een nachtje weg kunt? Op onze site hebben we leuke, originele en bijzondere accommodaties verzameld waar u zomaar kunt overnachten en er zonder reden even lekker tussen uit kunt. Slapen in een vuurtoren, kasteelhotel, klooster, boomhut, of knusse bed & breakfast is allemaal mogelijk op onze site en niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Of het nu is voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, voor op vakantie of gewoon zomaar!

Een leuke verrassing zonder reden

Voor wie op zoek is naar een romantische overnachting tijdens en niet teveel mensen om zich heen wilt, kunnen wij bijzondere boutique-hotelletjes aanbevelen in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Maastricht. Als u de voorkeur geeft aan een relaxte overnachting, dan adviseren wij juist een overnachting in een wellness resort. Vaak kan zo’n wellness overnachting gecombineerd worden met een culinair arrangement. Op deze manier kunt overdag lekker relaxen en ‘s avonds met een heerlijk diner en een goed glas wijn genieten van zomaar een weekendje weg.

Zomaar een overnachting met een weids uitzicht

Vooral in Amsterdam is het mogelijk om een hotelovernachting zonder reden te reserveren én waarbij u het weidse uitzicht cadeau krijgt. Zo hebben wij op onze site een hotel op de NDSM-werf in een oude industriële kraan. Hier kunt u romantische overnachten op hoogte én van elkaar genieten in de jacuzzi. Maar er zijn natuurlijk meer hotels die de hoogte in gaan. Alleen al naast het Centraal Station van Amsterdam staan twee hotels, waarbij het uitzicht bijzonder is. Zo is het het Mövenpick Hotel naast de Passenger Terminal, waar u wakker wordt direct naast cruiseschepen die net zo hoog zijn als het hotelgebouw zelf. Of wat te denken van het Doulbe Tree by Hilton naast CS? Dit hotel heeft een gigantisch dakterras zodat u ook bij mooi weer de stad kan overzien. Kijkt u naar het Noorden dan ziet u het rauwe en nog onontdekte Amsterdam-Noord, kijkt u naar het Zuiden dan kijkt u direct neer op het Wallengebied. Zomaar-een-bijzondere-en-originele-overnachting1Andersom kunt u ook in Amsterdam-Noord slapen en met de gratis ferry (of de Noord-Zuid metrolijn) naar het centrum van Amsterdam. In dat geval is het Sir Adam Hotel, in het oude hoofdkantoor van Shell een uitstekende locatie voor een romantische overnachting in Amsterdam. Andere hotels die een prachtig uitzicht bieden over de hoofdstand van Nederland zijn het gloednieuwe Meininger Hotel aan de Amstel in Oost, of juist het Ramada Hotel in West.

Zomaar een weekendje weg

Wilt u u zomaar een weekendje weg met uw gezelschap, ook dan hebben wij verschillende bijzondere accommodaties beschikbaar op onze site. Gaat u bijvoorbeeld op familieweekend, teamweekend met uw sportteam of vrijgezellenweekend. Dan kunt u een aantal hotelkamers afhuren in een mooi kloosterhotel of zelfs in een kasteel, maar u kunt ook een heel vakantiehuis (of aantal vakantiehuizen) huren. Vooral buiten de Randstad is een ruime selectie aan gezin- en familie-accommodaties beschikbaar. Landal Greenparcs heeft bijvoorbeeld een aantal grote vakantiehuizen beschikbaar (tot wel 20 personen) op veel van hun parken. Misschien wel de mooiste vakantiehuizen staan op het Hof van Saksen, waar u zomaar lekker een weekendje weg kunt zijn in een bijzonder landelijke setting.

Zomaar bijzondere overnachtingen

Zomaar-een-bijzondere-en-originele-overnachting2Naast dit alles zijn er natuurlijk ook legio speciale overnachtingen mogelijk, die iets te maken hebben met uw werk of hobby. Zo is er in Utrecht bijvoorbeeld het Court Hotel, waarbij mensen die werkzaam zijn in de juridische sector kunnen overnachten in een oude rechtbank. Bent u meer van de oldtimers? Kijk dan eens bij de GarageInn, waarbij u met uw eigen oldtimer of auto letterlijk in uw hotelkamer kunt parkeren. Bent u vliegtuigfan of werkzaam in de luchtvaart? Overnacht dan origineel een vliegtuighotel.

Cadeaubonnen als u niet kunt kiezen uit overnachtingen

Weet u nog niet wat of wanneer u wilt overnachten in een bijzondere accommodatie of wilt u juist iemand verrassen? Geef dan een cadeaubon! Op die manier zit u altijd goed en kunt zelf kiezen wat voor soort overnachting u wenst, of nog makkelijker; u laat de ontvanger zelf kiezen. Hieronder hebben we de drie leukste cadeaubonnen om zomaar te geven verzameld, te weten Bongo, GiftForYou, Pluimen:

 

Klik hier voor alle overnachtingen!