Zomaar

Zomaar originele overnachtingen

Een weekendje weg of overnachting weggeven aan een vriend, vriendin of misschien zelfs familie is natuurlijk een hele leuke verrassing en een origineel cadeau. Bijzondere Overnachting geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vele locaties om dit leuke en originele cadeau te door te brengen.

Slapen in een vuurtoren, kasteelhotel, klooster of knusse bed & breakfast is allemaal mogelijk op onze site en niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Of het nu is voor een verjaardag, vrijgezellenfeest, voor op vakantie of gewoon zomaar!

Een leuke verrassing zonder reden

Een exclusieve overnachting in de vele verschillende accommodaties is een leuke verrassing. De tijd waarin u zal willen gaan zal niet uitmaken. Wij beschikken over locaties die geschikt zijn voor alle tijden van het jaar of juist geschikt voor de tijd waarin u een leuke overnachting zoekt.

De combinatie van slapen in een bijzondere locatie als een speciaal appartement, hotel of kasteel met een originele dagindeling als een knusse fiets- of wandeltocht of een leuk uitstapje naar het centrum van de stad waar uw hotel zich bevindt of landgoed nabij is gelegen.

Geniet van de zon op het terras om vervolgens heerlijk te dineren en lekker bij te komen in het Wellness centre van uw hotel.

Reserveer voor uzelf of geef cadeau

Een leuk en origineel cadeau om te krijgen maar ook om zomaar te geven! Bijzondere Overnachting biedt u ongetwijfeld de juiste accommodatie om te genieten van een knusse of juist luxe overnachting of weekendje weg met uw vrienden, familie of laat degene genieten aan wie u deze verrassing zomaar geeft!

Klik hier voor alle overnachtingen!

Leave your comment