Verjaardag

Bijzondere-Overnachting-Verjaardag3

Origineel overnachten verjaardag

Over het algemeen zijn verjaardagen leuke momenten om te vieren. Dit kan romantisch met z’n tweetjes of zelfs met het hele gezin of familie.

Andere mensen gruwelen van hun eigen verjaardag en willen het liefst de hele dag binnen blijven en contact met andere mensen vermijden.

In beide gevallen kan dan een originele overnachting of weekendje weg tijdens uw verjaardag uitkomst bieden. Op deze manier heeft u zelf niet de zorg voor het inkopen doen voor uw verjaardag en de hele avond eten en drinken verzorgen voor uw gasten.

Bijzondere verjaardagsovernachting

Voor wie op zoek is naar een romantische overnachting tijdens zijn of haar verjaardag en niet teveel mensen om zich heen wilt, kunnen wij bijzondere boutique-hotelletjes aanbevelen in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Maastricht.

Als u de voorkeur geeft aan een relaxte verjaardag dan adviseren wij juist een overnachting in een wellness resort. Vaak kan zo’n wellness overnachting gecombineerd worden met een culinair arrangement.

Op deze manier kunt overdag lekker relaxen en ‘s avonds met een heerlijk diner en een goed glas wijn genieten van uw verjaardag.

Verjaardag vieren met een weids uitzicht

Vooral in Amsterdam is het mogelijk om een hotelovernachting te reserveren tijdens uw verjaardag waarbij u het weidse uitzicht cadeau krijgt.

Zo hebben wij op onze site een hotel op de NDSM-werf in een oude industriële kraan. Hier kunt u romantische overnachten op hoogte én van elkaar genieten in de jacuzzi.

Maar er zijn natuurlijk meer hotels die de hoogte in gaan. Alleen al naast het Centraal Station van Amsterdam staan twee hotels, waarbij het uitzicht bijzonder is.

Zo is het het Mövenpick Hotel naast de Passenger Terminal, waar u wakker wordt direct naast cruiseschepen die net zo hoog zijn als het hotelgebouw zelf.

Of wat te denken van het Doulbe Tree by Hilton naast CS? Dit hotel heeft een gigantisch dakterras zodat u ook bij mooi weer de stad kan overzien. Kijkt u naar het Noorden dan ziet u het rauwe en nog onontdekte Amsterdam-Noord, kijkt u naar het Zuiden dan kijkt u direct neer op het Wallengebied.

Bijzondere-Overnachting-Verjaardag2Andersom kunt u ook in Amsterdam-Noord slapen en met de gratis ferry (of de Noord-Zuid metrolijn) naar het centrum van Amsterdam.

In dat geval is het Sir Adam Hotel, in het oude hoofdkantoor van Shell een uitstekende locatie voor een romantische overnachting in Amsterdam.

Andere hotels die een prachtig uitzicht bieden over de hoofdstand van Nederland zijn het gloednieuwe Meininger Hotel aan de Amstel in Oost, of juist het Ramada Hotel in West.

Weekendje weg tijdens uw verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren met gezelschap, ook dan hebben wij verschillende bijzondere accommodaties beschikbaar op onze site.

U kunt dan een aantal hotelkamers afhuren in een mooi kloosterhotel of zelfs in een kasteel, maar u kunt ook een heel vakantiehuis (of aantal vakantiehuizen) huren om met uw gezin of familie te genieten van uw verjaardagsweekend.

Vooral buiten de Randstad is een ruime selectie aan gezin- en familie-accommodaties beschikbaar. Landal Greenparcs heeft bijvoorbeeld een aantal grote vakantiehuizen beschikbaar (tot wel 20 personen) op veel van hun parken.

Misschien wel de mooiste vakantiehuizen staan op het Hof van Saksen, waar u uw verjaardag kunt vieren in een bijzonder landelijke setting.

Bijzondere overnachtingen bij verjaardagen

ijzondere-Overnachting-Verjaardag1Naast dit alles zijn er natuurlijk ook legio speciale overnachtingen mogelijk die iets te maken hebben met het werk of hobby van de jarige.

Zo is er in Utrecht bijvoorbeeld het Court Hotel, waarbij mensen die werkzaam zijn in de juridische sector kunnen overnachten in een oude rechtbank.

Bent u meer van de oldtimers? Kijk dan eens bij de GarageInn, waarbij u met uw eigen oldtimer of auto letterlijk in uw hotelkamer kunt parkeren.

En is de jarige een vliegtuigfan of werkzaam in de luchtvaart? Laat de jarige dan origineel overnachten in een vliegtuighotel.

Cadeaubonnen voor verjaardagsovernachtingen

Wilt u de jarige verrassen, maar heeft u geen idee wat voor overnachting u moet geven? Geef dan een cadeaubon! Op die manier zit u altijd goed en kan de jarige zelf kiezen wat voor soort overnachting de jarige wenst tijdens de verjaardag.

Hieronder hebben we de drie leukste cadeaubonnen voor een verjaardag verzameld, te weten Bongo, GiftForYou, Pluimen:

 

Klik hier voor alle verjaardagtips!

Luxe strandvilla van Roompot Qurios op Ameland

Heerlijk onthaasten op het Waddeneiland Ameland Waar Texel groot en druk is, Vlieland inmiddels is

Landgoed Sint Pieter met uitzicht over Maastricht

Romantisch overnachting midden in de natuur nabij Maastricht Dit gastenhuis is een architectonisch

Location: Landgoed Sint Pieter - Pieter Brut, Schutterijweg, Maastricht, NederlandWebsite: https://www.landgoedsintpieter.nl/

Luxe villa direct aan het strand van Ouddorp

Luxe villa direct aan het strand van Ouddorp Voor wie een vakantiehuis in Zeeland zoekt, dichtbij

Location: Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort, De Eco, De Punt, Ouddorp, NederlandWebsite: https://tc.tradetracker.net/?c=27570&m=12&a=112667&r=OasisParcOuddorp&u=/vakantiehuizen/nederland/zuid-holland/vz797-deluxe-villa-ouddorp

Strandhotel Zoomers met uitzicht op strand en zee

Duurzaam strandhotel midden in de duinen van Castricum Strandpaviljoen Zoomers heeft in

Location: Zeeweg 10, Castricum, NederlandWebsite: https://www.booking.com/hotel/nl/strandhotel-zoomers.nl.html?aid=1574664

Dalauro Bed & Breakfast in Zuid-Limburg

Origineel overnachten in de B&B van Laura en Rob Soms zijn er van die plekken waar je blijft

Location: Dalauro Bed & Breakfast (Eys, Zuid-Limburg), Eyserheide 27, 6287 NB Eys, NederlandWebsite: https://www.dalauro.nl/bed-and-breakfast/kamer-boeken/

Luxe natuurlodge in de bossen van Twente

Ontspannen overnachten in de Twentse bossen Midden in de bossen van Twente, nabij het plaatse

Location: Vakantiecentrum 't Schuttenbelt, Vloodweg, Enter, NederlandWebsite: https://www.bungalowspecials.nl/bungalow/?tt=688_12_112667_Schuttenbelt&r=/bungalows/vakantiecentrum_t_schuttenbelt.html

Piet Boon watervilla Oesterdam in Zeeland

Vakantiehuis voor gezinnen in Zeeland De vrijstaande villa’s liggen aan de waterrand van het

Location: Waterrijk Oesterdam, Oesterdam, Tholen, NederlandWebsite: https://tc.tradetracker.net/?c=29382&m=12&a=112667&u=/