Verjaardag

Bijzondere-Overnachting-Verjaardag3

Origineel overnachten verjaardag

Over het algemeen zijn verjaardagen leuke momenten om te vieren. Dit kan romantisch met z’n tweetjes of zelfs met het hele gezin of familie.

Andere mensen gruwelen van hun eigen verjaardag en willen het liefst de hele dag binnen blijven en contact met andere mensen vermijden.

In beide gevallen kan dan een originele overnachting of weekendje weg tijdens uw verjaardag uitkomst bieden. Op deze manier heeft u zelf niet de zorg voor het inkopen doen voor uw verjaardag en de hele avond eten en drinken verzorgen voor uw gasten.

Bijzondere verjaardagsovernachting

Voor wie op zoek is naar een romantische overnachting tijdens zijn of haar verjaardag en niet teveel mensen om zich heen wilt, kunnen wij bijzondere boutique-hotelletjes aanbevelen in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Maastricht.

Als u de voorkeur geeft aan een relaxte verjaardag dan adviseren wij juist een overnachting in een wellness resort. Vaak kan zo’n wellness overnachting gecombineerd worden met een culinair arrangement.

Op deze manier kunt overdag lekker relaxen en ’s avonds met een heerlijk diner en een goed glas wijn genieten van uw verjaardag.

Verjaardag vieren met een weids uitzicht

Vooral in Amsterdam is het mogelijk om een hotelovernachting te reserveren tijdens uw verjaardag waarbij u het weidse uitzicht cadeau krijgt.

Zo hebben wij op onze site een hotel op de NDSM-werf in een oude industriële kraan. Hier kunt u romantische overnachten op hoogte én van elkaar genieten in de jacuzzi.

Maar er zijn natuurlijk meer hotels die de hoogte in gaan. Alleen al naast het Centraal Station van Amsterdam staan twee hotels, waarbij het uitzicht bijzonder is.

Zo is het het Mövenpick Hotel naast de Passenger Terminal, waar u wakker wordt direct naast cruiseschepen die net zo hoog zijn als het hotelgebouw zelf.

Of wat te denken van het Doulbe Tree by Hilton naast CS? Dit hotel heeft een gigantisch dakterras zodat u ook bij mooi weer de stad kan overzien. Kijkt u naar het Noorden dan ziet u het rauwe en nog onontdekte Amsterdam-Noord, kijkt u naar het Zuiden dan kijkt u direct neer op het Wallengebied.

Bijzondere-Overnachting-Verjaardag2Andersom kunt u ook in Amsterdam-Noord slapen en met de gratis ferry (of de Noord-Zuid metrolijn) naar het centrum van Amsterdam.

In dat geval is het Sir Adam Hotel, in het oude hoofdkantoor van Shell een uitstekende locatie voor een romantische overnachting in Amsterdam.

Andere hotels die een prachtig uitzicht bieden over de hoofdstand van Nederland zijn het gloednieuwe Meininger Hotel aan de Amstel in Oost, of juist het Ramada Hotel in West.

Weekendje weg tijdens uw verjaardag

Wilt u uw verjaardag vieren met gezelschap, ook dan hebben wij verschillende bijzondere accommodaties beschikbaar op onze site.

U kunt dan een aantal hotelkamers afhuren in een mooi kloosterhotel of zelfs in een kasteel, maar u kunt ook een heel vakantiehuis (of aantal vakantiehuizen) huren om met uw gezin of familie te genieten van uw verjaardagsweekend.

Vooral buiten de Randstad is een ruime selectie aan gezin- en familie-accommodaties beschikbaar. Landal Greenparcs heeft bijvoorbeeld een aantal grote vakantiehuizen beschikbaar (tot wel 20 personen) op veel van hun parken.

Misschien wel de mooiste vakantiehuizen staan op het Hof van Saksen, waar u uw verjaardag kunt vieren in een bijzonder landelijke setting.

Bijzondere overnachtingen bij verjaardagen

ijzondere-Overnachting-Verjaardag1Naast dit alles zijn er natuurlijk ook legio speciale overnachtingen mogelijk die iets te maken hebben met het werk of hobby van de jarige.

Zo is er in Utrecht bijvoorbeeld het Court Hotel, waarbij mensen die werkzaam zijn in de juridische sector kunnen overnachten in een oude rechtbank.

Bent u meer van de oldtimers? Kijk dan eens bij de GarageInn, waarbij u met uw eigen oldtimer of auto letterlijk in uw hotelkamer kunt parkeren.

En is de jarige een vliegtuigfan of werkzaam in de luchtvaart? Laat de jarige dan origineel overnachten in een vliegtuighotel.

Cadeaubonnen voor verjaardagsovernachtingen

Wilt u de jarige verrassen, maar heeft u geen idee wat voor overnachting u moet geven? Geef dan een cadeaubon! Op die manier zit u altijd goed en kan de jarige zelf kiezen wat voor soort overnachting de jarige wenst tijdens de verjaardag.

Hieronder hebben we de drie leukste cadeaubonnen voor een verjaardag verzameld, te weten Bongo, GiftForYou, Pluimen:

Een Pluim voor de leukste stedentrips

 

Klik hier voor alle verjaardagtips!

Huize Bergen - Landhuis met een missie

Origineel overnachten in Vught Verscholen in een prachtig park staat tussen de eeuwenoude bomen een

Rietgedekte villa in het groen

Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn Op de grens van Twente, aan de rand van het Nationaal Park de

Slapen in Scandinavisch designhotel Eye Hotel Utrecht

Origineel overnachten in een oud oogziekenhuis In het hartje van Utrecht bevindt zich op één van de

Location: Wijde Begijnestraat 1-3, 3512 AW Utrecht, NederlandWebsite: https://www.eyehotel.nl/nl/

Mother Goose designhotel in Utrecht met uitzicht op de Dom

Slapen in het mooiste boetiekhotel van Utrecht In het hartje van Utrecht bevindt zich op één van de

Location: Ganzenmarkt 26, 3512 AE Utrecht, NetherlandsWebsite: https://www.mothergoosehotel.com/

Slapen in werfkelders aan de Utrechtse grachten

Origineel overnachten aan de gracht in Utrecht Misschien nog wel bekender dan de Dom van Utrecht

Location: Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, NederlandWebsite: https://hotel26.nl/

Designhotel in de oude rechtbank van Utrecht

Origineel overnachten in het Court Hotel Utrecht In het hartje van Utrecht bevindt zich op één van

Location: Court Hotel City Centre Utrecht, Korte Nieuwstraat 14, 3512 NM Utrecht, NederlandWebsite: https://www.courthotel.nl/hotel/

Slapen in luxe suites in de Watertoren van Nes

Origineel overnachten in een watertoren in Friesland In de voormalig Watertoren van Nes (Friesland)

Location: Watertoren Hotel Nes, Kleasterwei 19, 8494 NN Nes, NederlandWebsite: https://www.booking.com/hotel/nl/watertorenhotel-nes.nl.html?aid=1574664

Origineel overnachting in deze luxe boomhut suite

Romantisch slapen in een boomhut suite Een droom komt uit, overnachten in een echte boomhut!

Location: Badweg 1, 8223 PA Lelystad, NederlandWebsite: https://boomhutovernachtingen.nl/

Grand Hotel Merici in Sittard - Slapen in een modern klooster

Bijzonder overnachten in een klooster Wat is er nu specialer dan origineel overnachten in een

Location: Oude Markt 25, 6131 EN Sittard, NederlandWebsite: http://www.hotelmerici.nl/