Double Tree by Hilton Hotels met prachtig uitzicht over Amsterdam - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Double Tree by Hilton Hotels met prachtig uitzicht over Amsterdam

CategoriesHotel, Luxe, Romantisch, Stad
Status Open now

Origineel overnachten naast Amsterdam Centraal Station

Laten we er direct eerlijk voor uit komen; hotels in Amsterdam zijn duur! Vooral de hotels binnen de ringweg A10, daarbuiten zijn hotels vaak wel iets goedkoper maar bent u niet op loopafstand in het centrum.

Het Double Tree by Hilton Hotel in hartje centrum van Amsterdam is nu eenmaal ook een hotel in de hogere prijsklasse, maar u krijgt daar wel veel voor terug!

Het is een nieuw hotel dat letterlijk direct naast Amsterdam Centraal Station ligt dus hier komen met het openbaar vervoer is geen enkel probleem. Parkeren kan uiteraard in de eigen garage van het hotel, maar is logischerwijs niet goedkoop.

In elke kamer van het hotel een Apple iMac

Afgezien van de locatie, direct naast het station én aan het IJ, is er nog iets bijzonders aan het Double Tree by Hilton Hotel in Amsterdam. Elke kamer is namelijk voorzien van een Apple iMac.

Handig voor zakenreizigers, maar ook voor gasten die een weekendje weg naar Amsterdam willen. Op deze manier kunt u snel even foto’s bewerken, e-mail checken of gewoon opzoeken waar u in Amsterdam naar toe wilt.

Vanzelfsprekend is er naast deze iMacs in elke hotelkamer ook gewoon gratis wi-fi in het hele hotel. Net als in veel andere viersterren hotels in Amsterdam heeft ook dit hotel veel verschillende kamers.

Van standaard kamers die het meest gunstig geprijsd zijn, tot aan Executive Rooms met terras én jacuzzi. Deze laatste categorie kamers zijn natuurlijk wel het duurst.

SkyLounge Panorama terras van het Double Tree Hotel in Amsterdam

Afgezien van alle luxe faciliteiten die u mag verwachten van het Double Tree Hotel in Amsterdam is er nóg een troef dat dit hotel als onderdeel van de Hilton Hotel groep heeft.

Samen met het Okura Hotel en het Ramada Hotel is dit één van de drie hotels met prachtig uitzicht over de stad vanaf het dakterras van het hotel. In de SkyLounge van het Double Tree heeft u werkelijk een adembenemend uitzicht over de hoofdstad. Van ‘s ochtends vroeg bij zonsopkomst tot aan diep in de nacht als de stad schittert van verlichting, is het elke minuut genieten vanaf dit panorama terras.

Kijkt u naar het Zuiden dan heeft u zicht over de stad en kijkt u naar de Wallen, Het Rijksmuseum en het Paleis op de Dam. Kijk u naar de andere kant; naar het Noorden, dan heeft u zicht op het uitgestrekte IJ waar de cruiseschepen als drijvende flatgebouwen langs komen.

Ook als u geen gast bent van het hotel heeft u gratis toegang tot het SkyLounge Panorama terras om een hapje of een drankje te doen. Vooral op zaterdag- of zondagmiddag komen er veel Amsterdammers voor een kop koffie of een borrel. En omdat dit één van de meest romantische plekken van de stad is, zal u veel datende koppels zien in de bar of het terras van de SkyLounge.

Amsterdam buiten het Double Tree by Hilton Hotel

Dit hotel is een prachtig viersterren hotel, maar het is uiteraard niet de bedoeling om tijdens een weekendje weg alleen maar op de hotelkamer te genieten van de boxsprings.

Trek eropuit en ontdek de hoofdstad van Nederland. Zoals gezegd, ligt het hotel direct naast het Centraal Station en dus tevens een knooppunt voor veel tram- en buslijnen. Op deze manier bent u met het openbaar vervoer snel aan de andere kant van de stad.

Maar als écht Amsterdammer huurt u natuurlijk een fiets en bezoekt u de hippe wijken zoals De Jordaan, West en De Pijp. Op loopafstand ligt De Dam en het Wallengebied.

Maar vergeet ook vooral niet de onontdekte parel Noord, met het gratis pontje bent u elke 5 minuten in een zucht aan de overkant van het IJ en kunt u deze creatieve en misschien wel een beetje rauwe wijk ontdekken.

Biefstukrestaurant Loetje aan ‘t IJ, Pllek en Noorderlicht liggen direct naast de deur en iets verder weg treft u Café de Ceuvel, het Eye Filmmuseum, en de A’DAM Lookout.

Reserveer nu het Double Tree by Hilton Hotels