Klooster

Blader door de beste Klooster accommodaties

Overnachten in een klooster hotel

Wilt u even helemaal tot rust komen? Boek dan een weekend, midweek of weekje in een klooster en geniet van een heerlijke overnachting in de mooiste die Nederland te bieden heeft.

Vaak zijn de kloosters slechts gedeeltelijk omgebouwd tot hotel omdat een gedeelte nog in gebruik is maar er zijn ook kloosters die niet meer in gebruik zijn en enkel dienen als accommodatie om even te onthaasten.

Origineel overnachten in een klooster?

Een verblijf in een klooster is een unieke belevenis omdat je jezelf even helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld. Het klooster zelf is vaak al eeuwen oud waardoor je in prachtige kamers zult overnachten.

Veel mensen komen hier dan ook om tot rust te komen, rustig een boek te lezen of een boek te schrijven. Er hangt daarom ook een erg rustgevende en ontspannen sfeer. Ook is er vaak een kloostertuin aanwezig waarin u heerlijk kunt wandelen als u hier komt logeren.

Een aantal kloosters die nog in gebruik zijn stellen zelfs een aantal regels aan uw verblijf zoals de rust, het gezamenlijk eten en eventueel het bijwonen van de gebedsdiensten.

Toch zullen de meeste kloosters niet meer in gebruik zijn en nog wel de rust uitstralen maar verder voorzien zijn van de modernste faciliteiten zodat u als gast niks te kort komt.

Slapen in een klooster

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest romantische kloosters in Nederland en Europa waar u helemaal kunt ontspannen met uw geliefde of even zelf helemaal tot rust kunt komen. Een kloosterhotel is zeker een aanrader!

Alle Klooster Accommodaties

Locatie filteren

Location Filter

Type filteren

Type Filter

Bijzondere Overnachting Origineel Overnachten Villa De Klughte aan de kust Wijk aan zee2