Overnacht in authentiek klooster en abdij Rolduc in Kerkrade

Status Open now

Abdijhotel Rolduc in de Limburgse heuvels

Gelegen in het Zuid-Limburgse Kerkrade, origineel overnachten in dit historisch klooster te overnachten. Abdij Rolduc in Kerkrade dateert uit de twaalfde eeuw en wordt nu gebruikt als hotel.

Het ‘middeleeuwse’ karakter maakt dit hotel een absolute aanrader voor een speciale overnachting of een origineel weekendje weg.

Bourgondische combinatie van recreatie en ontspanning

Dit kloosterhotel biedt voor iedereen wat wils. U kunt te voet of op de fiets de natuurrijke omgeving van de abdij verkennen maar activiteiten als het bezoeken van de GaiaPark Kerkrade Zoo of de grootste overdekte skihal van de wereld SnowWorld te Landgraaf zijn ook zeker de moeite waard. Een leuke dagtrip naar de steden Maastricht of Valkenburg maakt uw verblijf compleet.

Bijzonder overnachten in een Limburgs klooster

Naast een unieke accommodatie heeft Abdij Rolduc faciliteiten die uw verblijf veraangenamen zodat u optimaal kunt genieten. De kamers zijn compleet uitgerust en hebben een aparte badkamer met keuze tussen douche of bad.

Het hotel heeft ook een restaurant met terras waar u heerlijk kunt borrelen in de gedachte van het klooster. In het restaurant kunt u iets van de kaart eten of gaan voor een lekker 3-gangen menu. De bar is iedere dag open en restaurant is alleen gesloten op zondag.

Hieronder vindt u een kleine opsomming van de belangrijkste faciliteiten:

  • Gratis Wifi in het gehele hotel!
  • Parkeermogelijkheid
  • Vergaderruimtes
  • Een gezellig restaurant met buitenterras
  • Fietsverhuur

Waarom kiest u voor Abdijhotel Rolduc?

Een originele overnachting of weekendje weg in het grootste en oudste authentieke klooster van Nederland, een rustige wandeling of fietstocht in de natuurrijke omgeving of een bezoek aan een van de verschillende attracties in de buurt van dit abdijhotel? Genoeg redenen voor een heerlijk en speciaal verblijf in Zuid-Limburg.

Reserveer nu Abdij Hotel Rolduc