Huwelijksnacht

Romantische huwelijksnacht in Nederland

Misschien nog wel leuker dan de huwelijksdag is de huwelijksnacht. Na een lange dag met vrienden en familie bent u dan eindelijk samen en is er tijd voor elkaar. Er is geen beter moment dan de huwelijksnacht om intiem met elkaar te zijn en vooral van elkaar te genieten. Om de romantiek te vieren en misschien wel erotisch met elkaar samen te zijn is de huwelijksnacht juist hét moment voor een romantische overnachting. Onze selectie van bijzondere accommodaties hebben vaak een luxe bruidssuite of penthouse wat ook door kan gaan voor bruidssuite. Deze kamers hebben bijna altijd een groot bubbelbad of jacuzzi, een kingsize bed en goedgevulde minibar met vanzelfsprekend een goede fles champagne.

Originele en bijzondere huwelijksnacht

Voor een romantische huwelijksnacht in Nederland of België hoeft u niet per sé ver weg. Vaak is er in de direct omgeving van uw woonplaats al een zeer originele of bijzondere accommodatie beschikbaar voor een huwelijksnacht of zelfs een romantisch weekendje weg. Huwelijksnacht-Origineel-Overnachten-Bijzondere-Overnachting4Zo bieden wij op onze website een overzicht van romantische overnachtingen in steden, romantische overnachtingen aan de kust, romantische overnachtingen in de bossen, en zelfs romantische overnachtingen op eilanden. Bijna alle accommodaties op onze site bieden ontbijt op bed aan én een late check-out de volgende dag. Zo hoeft u dus niet om 11:00 uur, na een korte nacht, alweer uw kamer uit, maar kunt u nog lekker lang uitslapen en met elkaar knuffelen…..of meer natuurlijk.

Huwelijksnacht in luxe bruidssuite

Op onze site hebben we een overzicht gemaakt van luxe hotels en design hotels voor een romantische overnachting of een romantisch weekendje weg. Zo bieden we romantische overnachtingen aan in oude kloosters, forten, kastelen en zelfs een voormalige rechtbank. Dit zijn dan ook volledig gerenoveerde hotels waar de luxe niet ontbreekt. Vooral de kastelen in Zuid-Limburg zijn uitermate geschikt voor een luxe huwelijksnacht.

Huwelijksnacht-Origineel-Overnachten-Bijzondere-Overnachting3Knusse en romantische huwelijksnacht

Daarnaast hebben we ook knussere locaties voor uw huwelijksnacht. Zo is er bijvoorbeeld een vuurtoren, een industriële kraan, een windmolen en zelfs een woonboot in de Biesbosch waar u romantisch kunt overnachten en discreet van elkaar kunt genieten. In Amsterdam bieden we wel heel bijzondere mogelijkheden aan om romantisch te overnachten tijdens de huwelijksnacht. Direct aan de grachten en soms zelfs met uitzicht over een meer, liggen verspreid over de hoofdstad, 28 compleet gerenoveerde brugwachtershuisjes! U bent in deze brugwachtershuisjes écht de enige gast, zodat u nog meer van elkaar kunt genieten zonder gestoord te worden.

Huwelijksnacht met wellness

Tijdens uw huwelijksnacht is het natuurlijk niet de bedoeling dat u veel gaat ondernemen. Misschien maakt u een lange strandwandeling of gaat u de bossen in, maar u wilt vooral genieten van elkaar en ontspannen. Daarom hebben we ook een overzicht gemaakt van romantische wellness overnachtingen, waar u kunt genieten van massages en persoonlijke verzorging. Heeft u de smaak van massages te pakken? Ga dan ‘s avonds met elkaar in bed door met een erotische massage en hartstochtelijke sex!

Huwelijksnacht-Origineel-Overnachten-Bijzondere-Overnachting1Goedkope huwelijksnacht

Een huwelijksnacht is meestal niet heel goedkoop; u pakt immers uit met champagne en ontbijt op bed. Maar een huwelijksnacht hoeft helemaal niet duur te zijn. Op onze site hebben we namelijk ook een overzicht gemaakt van goedkope huwelijksnachten. Zo bieden wij goedkope Bed & Breakfasts aan waar u al slaapt voor nog geen € 29 per persoon per nacht.

Klik hier voor alle huwelijksnachten