Kust - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Kust

Bijzondere overnachting nabij de kust

Een overnachting wordt pas echt bijzonder in de buurt van de kust. ’s Nachts slaapt u in een speciale vuurtoren of een knusse Bed & Breakfast, overdag struint u door de duinen, bakt u bruin op het strand en waait u uit op de pier. Een weekje weg aan zee biedt pure rust!

Hotels op loopafstand van het strand

Een overnachting aan de kust geeft veel gemak, na een korte wandeling vanaf uw hotel, appartement of b&b bent u al aanbeland op het strand.

Hier kunt u heerlijk de hele dag genieten: zwemmen in de zee, bruinbakken in de zon en wandelen langs de kust.

Eenmaal uitgeput door al het strandplezier kunt u in één van onze bijzondere accommodaties tot rust komen.

Origineel overnachten in een vuurtoren

Wilt u eens origineel overnachten ga dan een weekendje weg naar een vuurtoren-hotel. Boek een vuurtorenkamer en geniet van de vrijheid en de romantiek.

Vanuit een knusse kamer hoog boven de grond kijkt u kilometers ver de zee in. De vuurtorens op onze site zijn verder van alle gemakken voorzien, zodat u een unieke overnachting tegemoet gaat.

Slapen en uitwaaien aan de kust

Aan zee staat u oog in oog met de wonderbaarlijke kracht van de natuur, hier kunt u in alle rust uitwaaien, ver weg van de drukte van alledag.

Een rustige wandeling door de duinen kan natuurlijk ook en na een lange dag aan de kust keert u terug naar uw hotel of appartement voor een bijzondere overnachting.

  1. Home
  2. Kust
Filter
Filter × Close
Location: Dokkade 5, 8862 NZ Harlingen, NederlandWebsite: https://www.havenkraan.nl/
Location: Sint Odulfstraat 31, 1949 BE Wijk aan Zee, NederlandWebsite: https://www.bemyguest.house/