Luxe strandvilla van Roompot Qurios op Ameland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Luxe strandvilla van Roompot Qurios op Ameland

CategoriesGezin, Kust, Luxe
LocationsAmeland, Friesland
Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Heerlijk onthaasten op het Waddeneiland Ameland

Waar Texel groot en druk is, Vlieland inmiddels is omgedoopt tot ‘Vliebiza’, is het Friese Waddeneiland Ameland een baken van rust.

Hoewel Ameland de laatste jaren ook wel steeds meer weekendbewoners uit de grote steden krijgt, is en blijft het eiland toch kleinschalig.

De reden hiervoor is het feit dat auto’s niet zijn toegestaan op het eiland, althans, geen auto’s van niet-bewoners.

Ga je dus een weekend of midweek lekker onthaasten op Ameland, dan zal je de auto in het Friese Holwerd moeten laten staan, vanwaar dagelijks meerdere veerboten vertrekken naar Nes op Ameland.

Een andere mooie bijkomstigheid van dit autovrije eiland is de beschikbaarheid van maar liefst 90 kilometer fietspad!

Ga je op vrijdag heen en zondag terug, dan is het wenselijk om een ticket te reserveren op de veerboot, want dat zijn juist de spitsuren voor weekendbewoners.

Faciliteiten van Qurios Roompot Ameland

Vanaf de aankomstlocatie van de veerboot in Nes, is het ongeveer nog vijf kilometer naar het Roompot Qurios vakantiepark op Ameland. Het park ligt net buiten Hollum, waar je de meeste café’s, restaurants, en supermarkten kan vinden.

Vanaf elke plek op het Roompot Qurios vakantiepark op Ameland kan je de welbekende vuurtoren van het Waddeneiland zien. Dit geeft natuurlijk het ultieme eilandgevoel.

Tel daarbij op, dat het park op slechts 400 meter van het strand ligt en je vakantie kan niet meer stuk. Of je nu in de winter naar het strand gaat om uit te waaien, of juist in de zomer om te zonnen en te zwemmen; voor elke jaargetij is Roompot Qurios op Ameland een uitstekende vakantiebestemming.

En heb je aan Ameland niet genoeg, dan kan je met een ‘wadhopper’ naar de buureilanden Terschelling en/of Schiermonnikoog. Onderweg kan je zelfs zeehonden spotten die op de drooggevallen wadden liggen te zonnen!

De luxe strandvilla’s op Ameland

Roompot Qurios Ameland heeft vier verschillende soort villa’s op het park staan, verdeeld over 4-persoons villa’s en 6-persoons villa’s.

De villa’s verschillen in faciliteiten zo goed als niets van elkaar, alleen in formaat; de extra slaapkamer bij de 6-persoons villa’s.

Verder hebben alle villa’s een compleet ingerichte keuken, smart tv, gratis wifi, badkamer met douche, vloerverwarming en het allerbelangrijkste; een prachtige veranda waar je zowel overdag als ‘s avonds van het zonnetje kan genieten.

Reserveer deze luxe strandvilla op Ameland!