Boerderij

dwingeloo11Slapen op de Boerderij – Het betere bed!

Luxe kamperen bij de boer, dat kan bij een Betere BoerenBed Boerderij. Deze bijzondere Betere BoerenBed Boerderijen zijn altijd gevestigd op of in de onmiddellijke omgeving van een natuurgebied of landgoed van de Vereniging Natuurmonumenten of één van de andere organisaties voor natuurbeheer.

001Overnacht in een prachtige stolpboerderij

Weg uit alle hectiek naar een plek waar niets moet en alles mag. De Betere BoerenBed Tent is ongekend ruim en comfortabel met een bijzondere inrichting die herinnert aan het eerlijke boerenlandleven van vroeger dagen. Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen, en van de lange avonden rond de warme houtkachel. Vergeet de tijd…

Omdat het Betere BoerenBed is alleen te vinden is op werkende agrarische bedrijven waar de boer en boerin een gedreven en betrokken rol spelen, is er altijd iets te leren of te beleven. Daarbij heeft iedere Boerderij heeft zijn eigen ‘specialiteit’.

 De Betere BoerenBed Tent003

Slapen bij de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. De Betere BoerenBed Tenten zijn compleet ingericht voor maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen. Wilt u meer luxe? Boek een Heerenboer Tent en geniet van opgemaakt bedden, een eigen hot tub en een privé douche naast uw tent.

schalkhaar4Op de Boerderij – Meer dan slapen alleen…

Alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf vindt u op de Betere BoerenBed Boerderij. Er is altijd wat te beleven. Slootje springen, konijntjes vertroetelen, lammetjes de fles geven, uw eigen eitje rapen en nog veel meer. Op alle Boerderijen vindt u een Boerderijwinkel waar de boer en boerin er voor zorgen dat u als BoerenBed Gast hier een ‘natje en droogje’ kan vinden van o.a. het eigen bedrijf en lokaal geproduceerde producten. Daarnaast is er een  houtgestookte broodoven, een dierenweide en de mogelijkheid om fietsen te huren.

 

Kom slapen bij de boer!