Slapen in een Drentse Boerenlodge

Status Open now

Origineel overnachten in een boerenlodge

Midden op het idyllische platteland van Drenthe, bevindt zich in het dorp Fluitenberg, deze bijzondere boerenlodge.

Deze originele accommodatie net ten Noorden van Hoogeveen staat tussen de boerderijen en midden in de natuur.

Het lijkt hier net alsof de wereld even stilstaat, dit is de plek waar je volledig kunt ontspannen en alle stress al snel wegebt!

Unieke overnachten in de Drentse natuur

Deze boerenlodge van Fluitenberg is een unieke stek, waar u helemaal in de watten wordt gelegd. Hier proeft u nog de authentieke sfeer van een houten boerenlodge, maar dan met alle luxe voorzieningen van nu.

De Boerenlodge is een vrijstaande accommodatie voor maximaal acht personen. U reserveert deze lodge altijd voor uzelf, of u nu slechts romantisch met twee personen blijft overnachten of met dus een groep van acht personen.

De boeren knusheid tot in detail gecombineerd met zeer luxe comfort en persoonlijke service, zorgt ervoor dat u na een weekendje overnachten in deze boerenlodge er weer helemaal tegenaan kan.

Kindvriendelijke boerenlodge in Drenthe

Hoewel deze boerenlodge zich uitstekend leent voor een romantisch weekendje weg, zijn er een tal van binnen- en buitenvoorzieningen voor kinderen aanwezig.

Onbezorgd kidsproof logeren met o.a. opgemaakte campingbedjes, kinderstoelen, kinderservies- en bestek, kinderhangertjes, zo ook veel binnen- en buitenspeelgoed (naar wens klaargezet).

Zo is er op de hooizolder een stoere stapelbedstede voor de echte avonturiers! De vrijstaande boerenlodge is omringd door weilanden met koeien, houtwallen, weidse uitzichten, royale omheinde privé tuin met kippetjes, speelhuis, glijbaan en schommel.

Daarnaast is er de tegenovergelegen educatieve bio boerderij met koeien, kleindieren, thematische kinderspeelvoorzieningen, boerenspelen en ijsmakerij. Deze bio boerderij is het hele jaar geopend en volop beleving voor groot en klein.

Boerenlodge met wellness en Finse sauna

Hier in Fluitenberg kunt u buitengewoon genieten van een privé wellness paradijsje. Zowel een Finse Sauna als houtgestookte hottub met heuse borrelplank staan tot uw beschikking. Afdouchen doet u in de originele buitendouche.

Deze heerlijke faciliteiten zijn voor een vriendelijke prijs bij te boeken, maar ook vooraf all-inclusive te reserveren.

Verder zijn er in de tuin en verwarmde veranda er diverse plekken om lekker te relaxen in een badjas te genieten van de frisse lucht en de weidse uitzichten.

All inclusive boerenlodge met á la carte-service

Met de standaard Ready2Relax-verzorging, logeert u op een zeer hoog standaard niveau en zal het u aan niets ontbreken om optimaal te kunnen genieten.

Daarnaast biedt deze boerenlodge in Drenthe nog een uitgebreide “a la carte service” waarmee u een verblijf in de Boerenlodge nóg persoonlijker en luxer kunt maken.

Hoe u ook logeert, de eigenaren van deze boerenlodge doen hun best om het een ieder naar z’n zin te maken en een gevoel van thuis zijn te geven.

Hier kunt u zichzelf zijn en buitengewoon goed logeren!

Reserveer nu deze boerenlodge!