Slapen in een Drentse Boerenlodge - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een Drentse Boerenlodge

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Origineel overnachten in een boerenlodge

Midden op het idyllische platteland van Drenthe, bevindt zich in het dorp Fluitenberg, deze bijzondere boerenlodge.

Deze originele accommodatie net, ten Noorden van Hoogeveen, staat tussen de boerderijen en midden in de natuur.

Het lijkt hier net alsof de wereld even stilstaat, dit is de plek waar je volledig kunt ontspannen en alle stress al snel wegebt!

Hiervoor hoeft u helemaal niets te doen, want zelfs als u de hele dag alleen maar naar buiten staart over het uitgestrekte Drentse platteland, komt u vanzelf tot rust.

Dat kan met een krantje, boekje of lekker glaasje wijn!

Unieke overnachten in de Drentse natuur

Deze B&B Hertenhoef in Fluitenberg is een unieke stek, waar u helemaal in de watten wordt gelegd. Hier proeft u nog de authentieke sfeer van het Drentse platteland, maar wél met alle luxe voorzieningen van nu.

De Boerenlodge is een vrijstaande accommodatie voor maximaal twee personen. U reserveert deze lodge altijd romantisch voor uzelf.

De boeren knusheid tot in detail gecombineerd met zeer luxe comfort en persoonlijke service, zorgt ervoor dat u na een weekendje overnachten in deze boerenlodge er weer helemaal tegenaan kan.

Kindvriendelijke boerenlodge in Drenthe

Hoewel deze boerenlodge zich uitstekend leent voor een romantisch weekendje weg, zijn er een tal van binnen- en buitenvoorzieningen voor kinderen aanwezig.

Onbezorgd kidsproof logeren met o.a. opgemaakte campingbedjes, kinderstoelen, kinderservies- en bestek, kinderhangertjes, zo ook veel binnen- en buitenspeelgoed (naar wens klaargezet).

De vrijstaande boerenlodge is omringd door weilanden met koeien, houtwallen, weidse uitzichten, royale omheinde privé tuin met kippetjes.

Daarnaast is in dezelfde straat een educatieve bio boerderij met koeien, kleindieren, thematische kinderspeelvoorzieningen, boerenspelen en ijsmakerij.

Deze bio boerderij is het hele jaar geopend en volop beleving voor groot en klein.

Boerenlodge met wellness en Finse sauna

Hier in Fluitenberg kunt u buitengewoon genieten van een privé wellness paradijsje.

In de Finse sauna komt u na een dag fietsen, wandelen óf juist luieren, weer helemaal tot rust!

En het mooie is; deze heerlijke faciliteiten zijn bij de zeer vriendelijke prijs inbegrepen. U hoeft dus niets bij te betalen voor het gebruik van de sauna.

Verder zijn er in de tuin en verwarmde veranda er diverse plekken om lekker te relaxen in een badjas te genieten van de frisse lucht en de weidse uitzichten.

All inclusive boerenlodge met á la carte-service

Met de standaard luxe verzorging, logeert u op een zeer hoog standaard niveau en zal het u aan niets ontbreken om optimaal te kunnen genieten.

Daarnaast biedt deze boerenlodge in Drenthe nog een uitgebreide “a la carte service” waarmee u een verblijf in de Boerenlodge nóg persoonlijker en luxer kunt maken.

Hoe u ook logeert, de eigenaren van deze boerenlodge doen hun best om het een ieder naar z’n zin te maken en een gevoel van thuis zijn te geven.

Hier kunt u zichzelf zijn en buitengewoon goed logeren!

Reserveer nu deze boerenlodge!