Overnachten met uitzicht over de Waddenzee - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Overnachten met uitzicht over de Waddenzee

CategoriesLuxe, Romantisch, Toren
Status Open now

Slapen in de havenkraan in Harlingen

Midden in de haven van Harlingen staat deze voormalige vultrechter/zandtrechter, die volledig gerenoveerd is en nu dienst doet als exclusieve hotelkamer!

Deze trechter uit 1900 (!), is door een architect helemaal opnieuw ontworpen zodat jij er wakker kan worden met uitzicht op de Waddenzee!

Deze bonk staal van maar liefst 25 ton staat nog op zijn oude werkplek, letterlijk op de rails, aan de Willemskade in Harlingen.

Romantische overnachting met jacuzzi

Het moge duidelijk zijn, dat je wel goed ter been moet zijn, want er is geen lift en je moet met de trap omhoog. Het is dus even een kleine klim met je koffer.

Maar als je eenmaal boven bent, dan tref je een luxe hotelkamer aan met een romantisch tweepersoons bed, een gezellige zithoek, centrale verwarming en airco, flatscreen-tv en vanzelfsprekend gratis wifi. Parkeren doet u voor de deur en is kosteloos.

Verder doet de jacuzzi en het panoramisch uitzicht natuurlijk de rest. Je hebt hier namelijk een fantastisch uitzicht op de vogels, de zee, en de veerboten naar Vlieland en Terschelling.

Er is geen buitenruimte, in de vorm van een balkon, maar de kade leent zich natuurlijk vanzelf voor terras.

De badkamer is voorzien van een regendouche, er is een keukenblokje voor koffie en snacks.

Uit eten in Harlingen

Koken doe je natuurlijk niet zelf tijdens je vakantie. Letterlijk om de hoek bevinden zicht twee restaurants: ‘t Havenmantsje en Restaurant Jonas.

Liever de hele dag romantisch in de hotelkamer blijven? Ook dat kan! Laat FOOD80/20 de lekkerste gerechten brengen en geniet vooral van elkaar!

biedt de havenkraan van Harlingen u een overnachting aan in de kraan én een voortreffelijk 5-gangen diner.

Meesterkok Marco Poldervaart en Chef-kok Rik Meijer zullen u voorzien van een voortreffelijke 5-gerechten diner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de Waddenzee. Het 5-gerechten diner is excl. consumpties

Andere bijzondere accommodaties in Harlingen

In Harlingen zijn trouwens meer leuke accommodaties om origineel te overnachten. Wat dacht je van deze havenkraan of deze reddingsboot in dezelfde haven?

Reserveer nu deze vultrechter!