Slapen in een molen in Arkel - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een molen in Arkel

CategoriesMolen, Natuur
Status Open now

Origineel overnachten in een molen met bedstee

Altijd al eens willen overnachten in het verleden? Dan is dit je kans!

Ga 200 jaar terug in de tijd en slaap in deze prachtige monumentale ‘Jan van Arkel-korenmolen‘ die al sinds 1852 draait in het kleine Zuid-Hollandse dorpje Arkel. De Molen kijkt mooi uit op het Merwedekanaal waar boten voorbij varen. Onder de omloop van de molen zijn de hotelkamers gevestigd. Iedere kamer is anders en alle ruimtes zijn met aandacht voor detail ingericht.

Alle kamers van dit schattige hotel zijn voorzien van een kledingkast. De kamers van Slapen in de Molen hebben een eigen badkamer met een douche en gratis toiletartikelen en uiteraard gratis WiFi.

Sommige kamers bieden uitzicht op de tuin, andere kamers bieden uitzicht op het Merwedekanaal.

De accommodaties zijn voorzien van een flatscreen-tv en een haardroger. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en bij Slapen in de Molen kunt u fietsen huren.

Wat is er te doen in de omgeven van de molen in Arkel

Zo ligt het vestingstadje Woudrichem op slechts vijf kilometer fietsen. Iets verder (10 kilometer) bevindt zich het Nationaal Park de Biesbosch. Verder naar het Noorden bevinden zich bij Kinderdijk nóg meer molens. Of bezoek Slot Loevestein waar Hugo de Groot gevangen zat en middels een houdini-act wist te ontsnappen in een boekenkist.

Een traditioneel streekontbijt is optioneel bij te boeken. Vers gebakken broodjes, sapjes, divers beleg en uiteraard kaas uit de polder. Dit alles mooi verzorgd in een ontbijtmand. Zodat u lekker kunt ‘picknicken” in bed of comfortabel aan tafel.

Bent u een échte foodie? Dan mag een bezoek aan sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos niet ontbreken. Dit restaurant ligt op slechts vijf kilometer van de molen.

Of wil je juist helemaal niets doen en eindelijk eens dat boek lezen, geniet dan van de de rust en ruimte rondom de molen en geniet van het weide landschap.

Reserveer nu deze molen in Arkel!