Zomervakantie

Origineel overnachten tijdens de zomervakantie

Eindelijk is het weer zover. De lang verwachtte zomervakantie staat weer voor de deur en u heeft zin in een gezellig weekje weg of een langere overnachting in een bijzondere locatie. Bijzondere Overnachting biedt u de mogelijkheid om uit meer dan 150 verschillende, bijzondere locaties in Nederland te kiezen waar u origineel uw zomer vakantie door kunt brengen.

Een bijzondere overnachting tijdens de zomervakantie

Met meer dan 150 verschillende, originele locaties waaronder overnachten in een luxe boomhut, een knusse vuurtoren of op een romantisch landgoed kunt u bij Bijzondere Overnachting altijd wel terecht voor een unieke overnachting of leuk weekendje weg.

In de zomer kunt u bijvoorbeeld terecht in een van de vele speciale hotels aan de zee of in een bos. Maar u kunt natuurlijk ook origineel in een authentiek klooster slapen.

Gedurende de zomer vakantie is het vaak heerlijk weer
waardoor u romantisch kunt genieten van knusse strand of boswandelingen en van de natuur of juist leuke uitstapjes kunt maken naar de stad van uw appartement of kasteelhotel.

Vele hotels bevinden zich ook in of nabij historische of culturele dorpjes die uw verblijf meteen weer erg origineel maken.

Speciale vakanties tijdens de zomervakantie

Op onze site laten wij u kiezen uit locaties door heel Nederland. Deze verschillen van een knusse Bed & Breakfast, een bijzonder kasteel tot een speciale vuurtoren.

Er is voor ieder wat wils en deze accommodaties maken uw overnachting, weekendje of week weg in de zomer erg origineel. Aarzel niet langer en kies uw bestemming voor een unieke overnachting tijdens de zomervakantie.

Klik hier voor alle zomervakanties

Leave your comment