Bijzondere overnachting op het water

Dobberen op het water, overnachten in de vrije natuur, deze drijvende Ecolodge is een uniek logeerconcept in de Biesbosch. Je slaapt op het water tussen de zwemmende bevers en bijzondere vogels. De natuur komt letterlijk heel dichtbij.

Slapen in de Biesbosch op een drijvende lodge

De Ecolodge is een drijvend huisje, strak vormgegeven door ontwerper Marijn Beije en gerealiseerd door APHoutconstructies. Het is in feite een drijvende hotelkamer met eigen WC, uitkijktoren, terras en twee bedden.

Deze drijvende Ecolodge is onderdeel van Hostelketen Stayokay in Dordrecht. Hier check je in en vervolgens krijg je een fiets, fietskar voor de bagage en routebeschrijving mee. Wil je douchen, in plaats van een sprong in het water van de Biesbosch, dan ben je ook altijd welkom bij Stayokay. Tevens kan je bij Stayokay ontbijten.

De Ecolodge ligt namelijk twee kilometer verderop in een plas van Nationaal Park De Biesbosch. Dichter bij de natuur kan je bijna niet overnachten. De grote ramen bieden prachtig zicht op het water en de omgeving van de Hel- en Zuilespolder.

Weer of geen weer, je kunt vanaf deze Ecolodge volop genieten van al het moois dat de Biesbosch te bieden heeft. Tijdens je verblijf heb je de beschikking over een 2-persoonskano om de wateren van de Biesbosch te verkennen.

Genieten van bevers bij de ondergaande zon

Bij de ondergaande zon, trek je een lekker biertje of flesje wijn open drinkt het genietend op terwijl je voeten in het koele water bungelen. Als de schemering inzet lig je lekker languit in bed over het water te staren.

Vlak voor je je ogen sluit hoor je een geluid. Iets ritselt, het klotst dichtbij. Je kijkt op en houdt vervolgens je adem in als je een bever voorbij ziet zwemmen. Een halve meter van je vandaan, net aan de andere kant van het glas. Je sluit je ogen en voelt alles van je af vallen. Je ervaart het gevoel van vrij zijn.. van drijven op het water.

Reserveer nu deze Ecolodge!

Origineel overnachten in de Biesbosch – Slapen in een Ecolodge op het water

Nederland

Dordrecht

Zuid-Holland

Thema

Locatie

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland
Reserveer nu deze Ecolodge!