Dalauro Bed & Breakfast in Zuid-Limburg - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Dalauro Bed & Breakfast in Zuid-Limburg

LocationsEys, Limburg, Nederland
Status Open now

Origineel overnachten in de B&B van Laura en Rob

Soms zijn er van die plekken waar je blijft slapen en waar alles gewoon samenvalt. Een warme ontvangst met brandende kaarsjes, houthaard, kopje koffie en zelfgemaakte lekkernij. Dát is de Bed&Breakfast van Laura en Rob in het Zuid-Limburgse dorpje Eys.

B&B Dalauro heeft een mooie inrichting van een mix van oud en nieuw, met oog voor detail. Een fijn contact met de gastgevers. Een comfortabele kamer. En dan dat ontbijt … goddelijk! Met heel veel streekproducten en aan tafel uitgeserveerd.

Limburgse gastvrijheid nabij Maastricht en Valkenburg

Dalauro Bed & Breakfast is gelegen op misschien wel een van de mooiste plekjes in het Zuid-Limburgs heuvelland. Wandel en fietstroutes starten aan je voeten en steden als Maastricht en Aken liggen praktisch om de hoek.

Op verzoek staat een piekfijn onderhouden lelijk eendje klaar. Natuurlijk mét picknickmand- en deken en een paar leuke suggesties voor een onvergetelijke toer door het heuvelland.

Na een dag in de buitenlucht doet een uurtje sauna wonderen, ook dát kan bij B&B Dalauro. Of lekker met een biertje binnen handbereik en een heerlijk jazzy deuntje subtiel op de achtergrond de krant lezen aan de gastentafel.

Voel je thuis bij de familie in in Limburg

Een paar keer per week verrast Rob zijn gasten op een prima verzorgd 3-gangen diner aan hun gastentafel. Terwijl de gasten aanschuiven en, onder het genot van een goed glas wijn, ervaringen uitwisselen, bereidt Rob in de keuken een heerlijke maaltijd.

Alles huisgemaakt en van streekproducten, en dat proef je! Bijvoorbeeld brood van Koos, gemalen in de Commandeursmolen in Mechelen, vlees van Jean Hermens of honing van John Cox.

Maar met net zoveel plezier brengen Laura en Rob hun gasten even naar een restaurantje in de buurt en aan het eind van de avond worden ze door de chef weer terug gebracht naar de B&B.

Gastvrij Heuvelland, noemen ze dat daar in het Bourgondische Zuiden!

Gun uzelf het allerbeste; u bent altijd welkom bij B&B Dalauro van Laura en Rob in het pittoreske Eys!

Reserveer hier B&B DaLauro!