Wonderbox - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Wonderbox

cadeaubonnen3

Wonderbox cadeaubonnen voor overnachtingen

cadeaubonnen2Het is altijd lastig om een origineel en leuk cadeau te geven aan iemand als er iets te vieren valt. Een fles wijn of een kaart met geld is wat in zo’n 80% van de gevallen wordt gegeven.

Steeds vaker worden er echter cadeaubonnen gegeven, die de ontvanger dan weer kan inruilen voor een dagje wellness, een avondje uit, of zelfs één of meerdere overnachtingen.

Er zijn verschillende aanbieders van cadeaubonnen, waar je uit diverse thema’s kunt kiezen, zo ook de cadeaubonnen of gift cards van Wonderbox.

Voor elk thema een Wonderbox

In plaats van alleen een cadeaubon, geef je bij Wonderbox, zoals de naam al aangeeft, een box cadeau waarin de gift voucher leuk verpakt is. Op deze manier geef je dus ook daadwerkelijk een cadeautje!

Verder zijn er bij Wonderbox diverse thema’s en mogelijkheden. Ten eerste de mogelijkheid om zelf een bedrag te kiezen, bij veel aanbieders van cadeaubonnen moet je verplicht kiezen uit bonnen met vooraf gedefinieerde waardes.

Daarnaast zijn er cadeaubonnen voor verschillende feestelijkheden zoals verjaardagen, vaderdag, moederdag, kerst, etc. En er zijn verschillende ‘soorten’ cadeaubonnen.

Dus bonnen voor een dagje wellness, ervaringen zoals ballon varen, rondvaarten door de Amsterdamse grachten of racen met een Porsche, maar belangrijker voor ons natuurlijk: cadeaubonnen met hotelovernachtingen!
cadeaubonnen3

Cadeaubon voor een originele overnachting

Via Wonderbox kan je dus ook een cadeaubon geven voor een bijzondere overnachting. Veel accommodaties die op onze site staan, worden via Wonderbox aangeboden.

Denk bijvoorbeeld eens aan slapen in Mongoolse Yurts of Finse Kota’s, slapen op een woonboot, slapen in een zigeunerwagen of slapen in een Frans kasteel!

Bij Wonderbox kan het allemaal! Zelfs als u liever in een ‘normaal’ Van der Valk-hotel wilt slapen!

Bestel hier de Wonderbox cadeaubon!