Slapen in reddingsboot Lilla Marras in Harlingen

Midden in de haven van Harlingen ligt deze romantische reddingsboot Lilla Marras. Het van oorsprong Engelse schip, heeft al sinds 1955 vele opvarende gered van de verdrinking in de onrustige Waddenzee.

Tegenwoordig is de Lilla Marras volledig gerestaureerd en aangepast aan haar nieuwe bestemming; een hotelkamer. Met ontzag voor de onnavolgbare lijnen van het schip, is er benedendeks alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Bed in de vorm van een waterlelieblad

De achtercabine van het schip dient als dagaccommodatie. Hier kunt u ‘s ochtends genieten van het ontbijt dat in alle vroegte stilletjes in de stuurcabine is bezorgd. Aan dek zijn tal van knusse plekjes om te zitten en te genieten van de het uitzicht in de haven, de stad en de zee. In het vooronder bevindt zich een bed in de vorm van een waterlelieblad en een houten tweepersoonsbad.

De Reddingsboot in Harlingen is geschikt als verblijfs- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich voor en achter in het schip:

– Achtercabine met draaifauteuils, tafel en apparatuurmeubel
– Achterkuip (buiten) met ontbijtfaciliteiten
– Vooronder met bed, houten bad en toilet

De Reddingsboot in Harlingen beschikt onder andere over een minibar, een marifoon, een windmeter, een quooker, centrale verwarming en een dvd en radio-installatie.

Romantische overnachting in een boot

De Reddingsboot in Harlingen biedt comfortabel onderdak aan iedereen die niet op ziet tegen af en toe bukken. De Lilla Marras is daarom een zeer knusse en romantische accommodatie om in te overnachten.

Wie meer wil dan onderdak, kan een privé-kapitein bestellen. Tijdens een twee uur durende vaartocht illustreert hij graag hoe fit deze klassieke redder-in-nood nog is. Maar het hoeft niet. U kunt ook gewoon uw zorgen laten varen, door stil te genieten van deze unieke plek.

Uit eten in Harlingen

In samenwerking met restaurant ‘t Havenmantsje biedt de Lilla Marras u een overnachting in de reddingsboot en een voortreffelijk 6-gangen diner.

Meesterkok Marco Poldervaart en Chef-kok Rik Meijer zullen u voorzien van een voortreffelijke 6-gerechten diner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de Waddenzee.

Het arrangement omvat zes gerechten inclusief champagne, wijnarrangement, tafelwater, koffie, overnachting op de Reddingsboot en een ontbijt voor twee personen.

Andere bijzondere accommodaties in Harlingen

Blijft u liever met uw voeten op vaste wal? Dan kunt u in Harlingen ook origineel overnachten in deze havenkraan of deze vuurtoren! ‘s ochtends ziet u de zon opkomen over een mistige Waddenzee en de eerste boten vertrekken naar Terschelling en Vlieland.

Reserveer nu deze reddingsboot in Harlingen!

De reddingsboot van Harlingen

Nederland

Friesland

Harlingen

Thema

Locatie

Havenweg 1, 8861 XH Harlingen, Nederland
Reserveer nu deze reddingsboot in Harlingen!