Origineel overnachten met Alpacas

Op het meest westelijke puntje van Zeeland, in het gemoedelijke Aagtekerke, bevindt zich Aan de Waterspiegel. Deze luxe camping, of eigenlijk glamping, ligt op een paar minuten fietsen van de populaire badplaatsen Domburg en Zoutelande en dus zo goed als aan het strand.

Hou je van dieren en landelijke sfeer? Dan zit je hier goed achter de Walcherse duinen, want de omgeving van Aan de Waterspiegel is prachtig.

Op de camping zelf hoeven de kinderen zich zeker niet te vervelen. Zo is er een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel aanwezig.

Aan de Waterspiegel organiseert zelf ook Alpaca wandelingen en high tea’s met Alpaca’s, hoe leuk!

Probeer ook zeker de Zeeuwse mosselen als het daar het seizoen voor is. Zo niet, dan liggen de Zeeuwse bolussen bij elke bakker het hele jaar door voor je klaar.

Slapen in de Alpacas on Wheelzzz

Ben je in voor een unieke kampeerervaring? Kom dan kennis maken met Alpacas on Wheelzzz.

Deze bijzondere accommodatie is geschikt voor 2 personen. Je slaapt in de voormalige alpaca’s trailer, deze heeft vele kilometers trouwe dienst achter de rug maar werd te klein voor de gestaag groeiende alpacakudde. Daar ontstond het idee om de ‘oude’ trailer om te bouwen tot accommodatie op de camping.

Gek, uniek, raar, anders, uitdagend en tóch een klein stukje luxe.

Je komt binnen via het deurtje aan de voorkant, op de begane grond kun je fijn zitten en er is een kitchenette met een twee-pits kookplaat, Senseo, waterkoker en stromend water.

De laadklep kan bij mooi weer open geklapt worden waardoor je een echte ‘buiten leef’ ervaring beleeft. Heerlijk met lekker weer! De verdieping is een fijn tweepersoonsbed en door het luik in het dak kun je naar de sterren kijken.

Voor het sanitair maak je gebruik van het gemeenschappelijke gebouw van de camping. Naast douches en toiletten vind je er een wasmachine, droger, koelkast en vriezer.

Alpacas Zeelandia

Bij Alpacas Zeelandia organiseren we activiteiten, met en bij onze alpaca’s. Onze dames genieten van uitstapjes, wandelingen, High Tea’s en afwisseling.

Daarnaast zijn zij mentors voor de alpaca’s die we opvangen onder stichting Alpaca Rescue Nederland. Door deel te nemen aan één van de alpaca activiteiten leer je veel over alpaca’s in het algemeen en onze alpaca dames in het bijzonder. Ook steun je zo ons werk met de rescue alpaca’s.

Ga jij mee, met onze alpaca’s langs de zee?

Alpaca Rescue

Alpaca Rescue Nederland is een stichting die zich inzet voor opvang, training en herplaatsing van alpaca’s uit Nederland en België. Het gaat vaak om alpaca’s die te maken hebben gehad met verwaarlozing en mishandeling.

Met behulp van de alpaca’s van Alpacas Zeelandia worden de rescues geresocialiseerd, ze leren basis kennis zoals halster mak zijn, trailer laden, reizen zonder stress, omgaan met verkeer, nagels knippen, stil staal.

Wanneer de rescues gezond en sociaal zijn gaan wij op zoek naar een ‘gouden huis’. Wist je dat je een rescue alpaca kunt adopteren? Zo draag je bij aan de verzorging en vaak hoge (medische) kosten.

Natuurlijk overnachten aan de Zeeuwse kust

Het mooiste van Zeeland is natuurlijk het weidse landschap, het strand en de duinen.

Vanaf Aan de Waterspiegel bezoek je makkelijk per fiets de pittoreske stadjes Veere, Zoutelande. Middelburg, Vlissingen en Domburg. Of snuif je cultuur en historie op in het Zeeuws Museum, het Watersnoodmuseum en op Neeltje Jans.

U kunt zelfs makkelijk een uitstapje maken naar België, de steden Gent en Brugge zijn goed bereikbaar met de auto.

Reserveer nu bij Aan de Waterspiegel

Slapen in Alpacas on Wheelzzz aan de Zeeuwse kust

Nederland

Zeeland

Domburg

Thema

Locatie

Prelaatweg 69, Aagtekerke, Nederland
Reserveer nu bij Aan de Waterspiegel