Logeren in een eeuwenoude boerderij Erve Zeilker in Twente

Status Open now

B&B De Zeilker in Zenderen

Bed & Breakfast De Zeilker is gevestigd in een prachtig gerestaureerde eeuwenoude boerderij, die al werd genoemd in 1188. De oude koeienstal werd verbouwd tot een sfeervolle boerderijkamer voor twee personen. De kamer is voorzien van een luxe badkamer en een comfortabele zithoek. Een föhn, lectuur, minibar en een map met wetenswaardigheden over de omgeving zijn standaard aanwezig, evenals wifi en een televisie.

Ook geschikt voor groepen of kinderen

Voor een gezin met kinderen of een familie- of vriendengroep is het mogelijk de B&B samen met de deel te huren als boerderijappartement voor drie tot zes personen. Gasten beschikken dan over een ruimte van ruim 125 m2 en een eigen keuken met toebehoren. Eigenaren Hermien en Gerard Welberg zijn kenners van de streek en adviseren hun gasten graag over uitstapjes. Desgewenst verzorgen ze een lunchpakket.

Overnacht in het hart van Twente

De Zeilker is een idyllische plek, die wordt omringd door de landelijke schoonheid van de Groene Poort in hartje Twente. Het is een uitstekende uitvalsbasis om de regio te ontdekken. Diverse wandel- en fietsroutes lopen direct langs de boerderij. Onder andere de Handelsroute en het Marskramerpad. Gasten krijgen de beschikking over leuke routes als de Kloosterpadwandeling, de Kuierroute, de Beeldenroute en een fietskaart van Twente. Zenderen heeft een aantal zeer goede restaurants, deze bevinden zich op loopafstand van de B&B.

Reserveer nu Erve Zeilker!