Bijzonder overnachting in deze luxe safaritent

Midden in de groene natuur van de Achterhoek, ligt vlak onder de rook van Enschede de boerderij van Erve Elsman. Op het terrein van dit erf bevinden zich hooibergappartementen en volledig ingerichte luxe safaritenten.

De twee hooibergappartementen bieden maximaal plaats aan 6 personen (GaitJan appartement) en 4 personen (Dieka appartement). Naast deze hooibergappartementen staat ook nog een luxe canvas safaritent, met de naam Lisa.

Canvas safaritent Lisa van Erve Elsman

Deze safaritent is geschikt voor maximaal 6 personen en is voor zien van een 2-persoonshemelbed, een stapelbed en een heuse bedstee (ook voor twee personen).

Verder kunt u zelf kokkerellen in het keukentje van de safaritent. Op het 4-pits gasfornuis kunt u een uitstekende maaltijd bereiden, maar tijdens vakantie is misschien nog wel leuker om de omgeving te verkennen en om lekker uit eten te gaan.

Daarnaast heeft deze bijzondere accommodatie eigen sanitaire faciliteiten, én is tv met gratis wifi aanwezig. Maar daar komt u natuurlijk niet voor, u komt voor de natuur! Daarom is Safaritent Lisa omgeven door rust, ruimte, akkers en paarden.

Op de vlonder voor de tent staat een grote picknick-tafel waar u heerlijk tot rust kunt komen met een lekker glaasje wijn. Naast de tent is een voetbalveldje en een speeltuin, in de avond kunt u voor de deur een kampvuur maken.

Slapen midden in de natuur van de Achterhoek

Zoals gezegd komt u naar het dorpje Neede in de Achterhoek om tot rust te komen en de drukte van de stad achter u te laten. Trek er daarom lekker op uit per fiets of wandelend over bijvoorbeeld het nieuwe klompenpad ‘Boerenesch’.

Geen zin om te lopen of te fietsen? Vraag dan de eigenaar of hij de paarden en pony’s uit de wei wil halen, zodat u op de rug van deze beesten de omgeving kunt ontdekken.

Daarnaast is het mogelijk om een huifkartocht te maken via Erve Elsman in Neede.

De Noorse Fjordenpaarden waar u de hele dag op uitkijkt vanuit uw safaritent trekken op hun gemak deze huifkar door de buurt. Deze huifkarren hebben een capaciteit van maximaal 20 personen.

Enschede en Duitsland zijn letterlijk om de hoek

Voor wat meer reuring bent in de stad Enschede aan het juiste adres, ga lekker shoppen of ga lekker op een terrasje zitten. En omdat de Duitse grens om de hoek is (nog geen 15 kilometer) is het makkelijk om twee vakantielanden te combineren voor de prijs van één.

 

 

Reserveer nu deze safaritent!

Natuurlijk overnachten in een safaritent op Erve Elsman

Nederland

Gelderland

Neede

Thema

Locatie

Elsmansdijk 7, 7161 NA Neede, Nederland
Reserveer nu deze safaritent!