Slapen bij de Boer op De Brabantse Hei

Status Open now

Overnachten in de Brabantse natuur

Midden op de Brabantse Kempen in het dorpje Hooge Mierde, vlakbij de Belgische grens bij Turnhout, ligt BoerenBed locatie ‘De Brabantse Hei’.

Met niets anders dan een prachtig uitzicht over de weilanden leeft je op het ritme van de dag. Deze boerderij is ideaal voor iedereen die zoekt naar kwaliteit, kleinschaligheid, een bijzondere sfeer en tot rust komen op het platteland.

Help de boer met het melken en voeren van de koeien

Tijdens jouw verblijf kun je, naast genieten van een bijzondere manier van kamperen, ook een kijkje nemen in de wondere wereld van de boer. Op boerderij De Brabantse Hei worden ruim 200 dikbil-koeien van diverse prachtige rassen als Belgische Blauwe, Piemontese en Blonde d’Aquitaine gehouden.

Boer Johnny en boerin Inge leiden je graag rond over het erf en vinden het superleuk als de kinderen meehelpen met het voeren en melken van de koeien.

Daarnaast vind je op de boerderij ook een dierenweide die tussen de boerententen is gelegen. Zo kan je de kleintjes vanuit je ligstoel voor de tent in de gaten houden. En wat beter dan genieten van een vers eitje dat je dagelijks zelf raapt in het kippenhok!

BoerenBed canvas tenten op de Brabantse Hei

Bij de Brabantse Hei verblijf je in een ongekend ruime en comfortabele Farmcamps tent, met een bijzondere en sfeervolle inrichting in de stijl van het boerenlandleven van vroeger.

Een uniek kampeergevoel met vele extra’s: heerlijke bedden, waaronder een heuse boerenbedstee, een houten vloer, een warme houtkachel en de sfeer van kaarsen en olielampen. Een aantal canvas tenten van BoerenBed hebben zelfs een ensuite badkamer!

De BoerenBed canvas tenten zijn naast de boerderij gelegen hebben een vrij uitzicht over de aardappel/maisvelden tot aan de bosrand waar uitgebreide wandel- en fietsroutes te vinden zijn.

De boerderij heeft een eigen boerderijwinkeltje waar ze heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien en andere verse plattelandsproducten verkopen. Of laat je eens nog meer verwennen door extra’s, zoals een boeren-ontbijtmand, het ‘warm welkom pakket’, een boeren ontvangst of een boeren kookkrat bij te boeken.

Meer ‘Brabantse gezelligheid’ dan dit ga je niet krijgen!

Wat is er te doen rondom BoerenBed de Brabantse Hei

Op De Brabantse Hei zijn fietsen te huur om te genieten van de fietsroutes in het Brabantse land. In het nabijheid van de boerderij kun je zwemmen in de spartelvijver en vissen in de visvijver. Op een kwartiertje met de auto liggen bekende locaties zoals De Efteling, De Beekse Bergen en Bobbejaanland.

Reserveer nu Hoeve De Brabantse Hei