Slapen in voormalige varkensschuur B&B De Pepper Haaksbergen - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in voormalige varkensschuur B&B De Pepper Haaksbergen

Status Open now

Origineel overnachten in een varkensschuur

Op de grens van Twente en de Achterhoek, bevindt zich vlakbij het dorpje Haaksbergen deze eenvoudige, maar gezellig boerenlodge B&B De Pepper.

De oorspronkelijke naam van deze B&B is eigenlijk Erve Derkink, maar omdat de familie Derkink naar een andere locatie verhuisde in Haaksbergen, nam men deze naam mee. De huidige eigenaren hebben toen de naam van de eigenaar van de grond aangehouden; de familie Pepper.

Gasten van deze B&B overnachten in een 19e-eeuwse boerderij, die inmiddels compleet gerenoveerd is. De zes kamers in deze voormalige varkensschuur hebben allen uitzicht over de weilanden en de dieren.

Slapen in deze  boerenlodge in Twente

Waar vroeger dus meer dan 200 varkens werden gehouden zijn nu comfortabel ingerichte kamers gemaak op B&B De Pepper. Deze kamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van lekkere bedden, zithoek, eethoek en  kitchenette.

Familie Hartgerink zorgt iedere ochtend met liefde voor een lekker ontbijt met een eitje van de kippen op het erf. Wilt u liever zelf een ontbijtje maken, dan is dat ook mogelijk in uw eigen kitchenette.

Geniet vooral in de zomer van het ruime terras van B&B De Pepper en luister ‘s avonds naar het ruisen van bomen en ’s ochtends naar het kraaien van de haan.

Eveneens op de begane grond treft u de gezamenlijke grote keuken en woonkamer. Hier kunt u met de andere gasten een lekker drankje doen of een spelletje.

Parkeren kan hier in deze landelijke omgeving kosteloos op de eigen parkeerplaats en natuurlijk is er ook gratis wifi aanwezig in B&B De Pepper.

B&B voor tijdens de Military Boekelo

Omdat Haaksbergen op slechts een paar kilometer ligt van Enschede, is B&B De Pepper een ideale uitvalsbasis voor het jaarlijkse topsportevenement Military Boekelo.

De meeste hotels en appartementen rond dit paardenevenement zijn vaak al lang van te voren volgeboekt. Zo ook B&B De Pepper dus zorg dat u er vroeg bij bent en profiteer van speciale prijzen tijdens de Military Boekelo.

Bij terugkomst in B&B De Pepper kunt u natuurlijk zelf een lekker maaltijd klaarmaken, maar op slechts 200 meter afstand treft u Restaurant De Nachtegaal waar u kunt genieten van een culinaire avond.

B&B De Pepper, ideaal startpunt voor wandel- en fietstochten

B&B De Pepper is een ideaal startpunt voor ontdekkingstochten door de prachtige natuur rondom Haaksbergen. Het boerenerf ligt aan het Toeristisch Overstap Punt van Haaksbergen, beginpunt van diverse fiets- en wandelroutes.

Ook een officiële mountainbikeroute start vanaf B&B De Pepper. De plaatsen Buurse, st. Isidorushoeve, Rekken, Eibergen en Neede zijn vlakbij. Ook Enschede en Hengelo kunnen eenvoudig worden bereikt.

Reserveer nu B&B De Pepper