Sfeervol overnachten in lodge Erve Odinc in Markelo - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Sfeervol overnachten in lodge Erve Odinc in Markelo

Origineel overnachten in B&B Erve Odinc in Twente

Tussen Markelo en Rijssen ligt de sfeervolle lodge B&B Erve Odinc. Een erf dat al honderden jaren wordt bewoond; Erve Odinc wordt in de geschiedenis voor het eerst genoemd in 1381. Het hoofdgebouw, dat dateert uit 1777, biedt ruimte aan een gastenlodge. Deze heeft een eigen ingang, een halletje en een eetkamer annex keuken.

Boven dit voormalige deel zijn twee ruime zit- en slaapkamers, met een gedeelde badkamer. Een van deze kamers heeft een loggia met uitzicht over de weilanden. Het interieur is origineel en sfeervol.

Mooie tuin & boomgaard bij de logde

Op het erf staat een schaapskooi. De tuinen van Erve Odinc zijn prachtig en sluiten aan bij het beeld van de boerderij.  Om de tuinen staan beukenhagen, die op verschillende plaatsen doorkijkjes bieden naar het omringende landschap. In de boomgaard lopen pauwen. Om de boerderij bloeien en geuren de rozen.

Volg mooie fiets- en wandelroutes in Twente

De omgeving van Markelo is mooi, met glooiende essen en vijf heuvels. Op loopafstand van Erve Odinc liggen de Friezenberg en de Apenberg, die deel uitmaken van natuurgebied De Borkeld.

Vanaf het erf zijn verschillende fiets- en wandelroutes te volgen. Op een afstand van minder dan dertig minuten rijden bevinden zich diverse golfbanen. Markelo en Rijssen zijn leuke plaatsen, met een ruime keuze aan eetgelegenheden.

Reserveer nu dit vakantiehuis!