Luxe vakantie Drenthe - Bijzondere-Overnachting.nl - Drenthe

Slapen in een luxe boerderij – Hof van Saksen – Landal Greenparks

Status Closed nowOpens at 08:30:AM today

Luxe overnachten in uw eigen boerderij

Altijd al gedroomd van een eigen boerderij? Dan is dit uw uitgelezen kans! Bij Hof van Saksen overnachten in sfeervol ingerichte Saksische boerderijen, geschikt voor gezelschappen van twee tot maar liefst 24 personen. Alle boerderijen zijn voorzien van moderne apparatuur, de Auping-bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen voor u klaar.

Het resort Hof van Saksen

Hof van Saksen is een luxe vijfsterren vakantieresort en onderdeel van Landal Greenparks. Op het resort ontbreekt het u aan niets, zowel voor gezinnen als groepen is dit park uitermate geschikt.

Bij mooi weer kunt u op het park genieten van het meer en het strand, of van de wildwaterbaan van maar liefst 107 meter lang! Bij slecht weer is er een overdekt recreatiebad voor de kinderen, terwijl de ouders genieten van de Spa & Wellness faciliteiten.

In de luxe boerderijen kunt u vanzelfsprekend zelf koken, want alle accommodaties zijn voorzien van volledig ingerichte keukens. Maar wilt u het optimale vakantiegevoel, dan gaat u gewoon lekker uit eten in de zes (!) restaurants die zich op het park bevinden.

De luxe boerderijen van Hof van Saksen

Zoals gezegd zijn er diverse soorten boerderijen op dit park van Landal, van twee personen tot complete familiehuizen voor 24 personen. Op het Hof van Saksen zijn maar liefst 26 verschillende (!) soorten luxe boerderijen beschikbaar.

De goedkoopste, maar ook meest simpele accommodatie is de ‘standaard’ 2-persoonsboerderij. Vervolgens lopen de prijzen op voor luxere en grotere boerderijen. Zo zijn er ook 2-persoonsboerderijen met een jacuzzi en romantische ‘wellness boerderijen’.

Voor gezinnen zijn er zelfs speciale ‘kinderboerderijen’ en voor vriendengroepen, families of sportteams zijn er accommodaties beschikbaar van 8 tot 24 personen.

De omgeving van Hof van Saksen

Het Hof van Saksen resort ligt in de natuurrijke Drentse omgeving, het resort is omgeven door heidevelden, bossen met vennen en brinkdorpen. Deze zijn eenvoudig lopend en fietsend te ontdekken.

Dierenpark Emmen ligt op 15 km en op fietsafstand ligt de stad Assen, ideaal om te shoppen of een terrasje te pakken. Minstens zo indrukwekkend is het voormalig Kamp Westerbork op ongeveer 10 km afstand. Op 20 km ligt de Duitse grens al, dus u heeft zelf in de hand of u twee vakantielanden voor de prijs van één bezoekt.

Reserveer hier het Hof van Saksen