Slapen in een Camping Pod aan de Zeeuwse kust - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Slapen in een Camping Pod aan de Zeeuwse kust

Status Open now

Origineel overnachten in een luxe Zeeuwse Camping Pod

Op het meest westelijke puntje van Zeeland, in het gemoedelijke Aagtekerke, bevindt zich Aan de Waterspiegel. Deze luxe camping, of eigenlijk glamping, ligt op een paar minuten fietsen van de populaire badplaatsen Domburg en Zoutelande en dus zo goed als aan het strand.

Hou je van dieren en landelijke sfeer? Dan zit je hier goed achter de Walcherse duinen, want de omgeving van Aan de Waterspiegel is prachtig.

Op de camping zelf hoeven de kinderen zich zeker niet te vervelen. Zo is er een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel aanwezig.

Aan de Waterspiegel organiseert zelf ook Alpaca wandelingen en high tea’s met Alpaca’s, hoe leuk!

Probeer ook zeker de Zeeuwse mosselen als het daar het seizoen voor is. Zo niet, dan liggen de Zeeuwse bolussen bij elke bakker het hele jaar door voor je klaar.

Glamping-accommodatie Camping Pod

Heb je zin in een paar dagen kamperen maar dan net even iets anders? Dan is de Camping Pod iets voor jou.

De tweepersoons Pod op de minicamping is een perfect voorbeeld van: je hoeft alleen een tas met kleding en je toiletspullen mee te nemen en je bent klaar! Hier krijg je de gezelligheid van het kamperen, maar tegelijkertijd ook het comfort van een vakantiehuis.

De CampingPod heeft een eigen badkamer in de Pod zelf dus je hoeft hiervoor niet naar buiten. In de badkamer zit een douche, toilet en een kastje.

De Camping Pod is klein maar fijn, en van veel gemakken voorzien. Het keukentje is uitgerust met onder meer een klein koelkastje, waterkoker en Senseo-apparaat. Daarnaast is het goed toeven op de bank en aan tafel.

Slapen doe je in het knusse tweepersoons bed, dat bijna aanvoelt als een bedstee. Op de minicamping vind je verder een zandbak, trampoline, schommel en pingpongtafel.

In het sanitair gebouw van de camping staan een gemeenschappelijke wasmachine, droger, koelkast en vriezer.

Alpacas Zeelandia

Bij Alpacas Zeelandia organiseren we activiteiten, met en bij onze alpaca’s. Onze dames genieten van uitstapjes, wandelingen, High Tea’s en afwisseling.

Daarnaast zijn zij mentors voor de alpaca’s die we opvangen onder stichting Alpaca Rescue Nederland. Door deel te nemen aan één van de alpaca activiteiten leer je veel over alpaca’s in het algemeen en onze alpaca dames in het bijzonder. Ook steun je zo ons werk met de rescue alpaca’s.

Ga jij mee, met onze alpaca’s langs de zee?

Alpaca Rescue

Alpaca Rescue Nederland is een stichting die zich inzet voor opvang, training en herplaatsing van alpaca’s uit Nederland en België. Het gaat vaak om alpaca’s die te maken hebben gehad met verwaarlozing en mishandeling.

Met behulp van de alpaca’s van Alpacas Zeelandia worden de rescues geresocialiseerd, ze leren basis kennis zoals halster mak zijn, trailer laden, reizen zonder stress, omgaan met verkeer, nagels knippen, stil staal.

Wanneer de rescues gezond en sociaal zijn gaan wij op zoek naar een ‘gouden huis’. Wist je dat je een rescue alpaca kunt adopteren? Zo draag je bij aan de verzorging en vaak hoge (medische) kosten.

Natuurlijk overnachten aan de Zeeuwse kust

Het mooiste van Zeeland is natuurlijk het weidse landschap, het strand en de duinen.

Vanaf Aan de Waterspiegel bezoek je makkelijk per fiets de pittoreske stadjes Veere, Zoutelande. Middelburg, Vlissingen en Domburg. Of snuif je cultuur en historie op in het Zeeuws Museum, het Watersnoodmuseum en op Neeltje Jans.

U kunt zelfs makkelijk een uitstapje maken naar België, de steden Gent en Brugge zijn goed bereikbaar met de auto.

Reserveer nu bij Aan de Waterspiegel