Goedkoop overnachten in een particulier strandhuisje

Naast de duurdere en luxere vakantiehuisjes en villa’s op de diverse stranden aan de Nederlandse kust, hebben we op onze site ook goedkopere strandhuisjes van particulieren.

De strandhuisjes van ketens als Landal en Roompot hebben het voordeel dat u ook gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park dat meestal aan de andere kant van de duinen ligt.

Bij deze particuliere strandhuisjes ontbreken deze faciliteiten, aan de andere kant; dit ziet u ook terug in de lagere prijs.

Deze gezinsvriendelijke strandhuisjes op het strand van Vlissingen zijn van april-september te reserveren.

In de winterperiode mogen/kunnen deze strandhuisjes niet op het strand blijven staan vanwege de kans op storm en hoog water.

Deze particuliere strandhuisjes staan letterlijk op het Noordzee-strand van Vlissingen, dus ideaal voor een zonnige zomervakantie!

Overnachten op het Noordzee-strand

Toegeven; de strandhuisjes in Vlissingen zijn niet heel goedkoop! En dan te bedenken dat particuliere strandhuisjes dus nog goedkoper zijn dan die van Roompot of Landal.

Midden in juli of augustus, bent u voor een week in één van deze strandhuisjes zomaar € 1250 kwijt. Als er überhaupt beschikbaarheid is, want hoewel de prijzen hoog zijn, is de vraag naar dit soort knusse strandhuisjes erg groot.

Aan de randen van het hoogseizoen zijn deze strandhuisjes natuurlijk stukken goedkoper. Daarnaast zijn het relatief grote huisjes, want u kunt er met zes personen overnachten. Als u dan de prijs deelt door het aantal personen, valt de schade nog enigszins mee.

Maar het feit dat de locatie zo enorm aantrekkelijk is én dat er slechts een aantal huisjes beschikbaar zijn, drijft de prijs dus wel op.

De strandhuisjes op het strand van Vlissingen zijn overigens ook voor een (lang) weekend te huur.

Faciliteiten van het particuliere strandhuisje in Vlissingen

We kunnen nog zoveel vertellen over het strandhuisje in Vlissingen, maar één foto zegt meer dan duizend worden natuurlijk.

De locatie óp het strand is het unieke aan deze strandhuisjes. De huisjes zijn van alle basisbehoeften voorzien en  zijn geschikt voor vier personen. De huisjes zijn wel knus, dus met zes personen is het ook wel echt vol. Op het strand leeft echter vooral buiten en geniet u vanaf de veranda van het panoramische uitzicht.

Er is een keukenblok aanwezig met een 4-pits fornuis, combimagnetron, vaatwasser en koffie/thee-faciliteiten. Verder zijn er een compacte badkamer met douche en toilet aanwezig.

Op de begane grond treft u een ruime tweepersoons slaapbank aan, in de nok van het huisje zijn nog twee matrassen waar in theorie nog twee volwassenen kunnen slapen, maar in de praktijk zullen hier vooral kinderen slapen.

De bank in de woonkamer is dus slaapbank, al moeten we eerlijk zeggen dat het dan wel heel krap wordt in dit strandhuisje in Vlissingen.

Bad-, bed- en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen, of tegen betaling te huren. Tevens dient u het strandhuisje bij vertrek ‘veegschoon’ op te leveren.

Uiteindelijk komt u hier vooral om te genieten van het uitzicht op het strand en de Westerschelde, of om eindelijk eens een keer dat boek uit te lezen. Vandaar dat er op dit Zeeuwse strand geen wifi aanwezig is. In de strandpaviljoens op een paar minuten loopafstand heeft u wél beschikking over wifi.

Continu varen er gigantische vrachtschepen langs en als u de app ‘Marine Traffic’ op uw telefoon zet, dan kunt zien waar die vrachtschepen vandaan komen en/of heen gaan. U zit hier immers aan toegangspoort van één van de grootste havens ter wereld; die van Antwerpen!

Overnachten op het Nollestrand van Vlissingen

Deze vakantiehuisjes zijn anders dan de vakantieparken van Roompot en Landal bijvoorbeeld. Waar bij ‘normale’ Roompot-parken nog andere faciliteiten zijn zoals een zwemparadijs of speelhal, moeten deze vakantiehuisjes het vooral van het uitzicht hebben.

De verschillende vakantiehuisjes die hier op het Nollestrand van Vlissingen staan zijn een natuurlijk al een vakantiepark op zichzelf.

Parkeren doet u op de openbaren parkeerplaats naast de receptie van het park (ongeveer 8 euro per dag), hierna is het nog ongeveer 300 meter lopen naar de strandhuisjes.

Let op dat u het laatste stukje letterlijk over het strand moet lopen, u dient dus rekening te houden met de hoeveelheid bagage die u meeneemt.

Overnachten aan de zonnige Zeeuwse kust

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van Nederland, en dus erg zonzeker. Vandaar dat de kustprovincies niet alleen in de zomer maar ook in de lente en herfst zo populair is.

Naast de strandhuisjes bevindt zich het strandpaviljoen Pantha Rhei en iets verderop ligt de boulevard van Vlissingen waar u meer beachclubs vindt  waar u heerlijk kunt ontbijten, dineren of gewoon borrelen.

Wat is er te doen in Vlissingen

Op minder dan 5 kilometer afstand liggen de andere populaire Zeeuwse badplaatsen Dishoek en Zoutelande.

En het Arsenaal en het MuZEEum zijn op loopafstand van de strandhuisjes gevestigd.

Voor gezinnen met kinderen is een uitstapje naar Deltapark Neeltje Jans ook erg leuk en leerzaam. De Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt op fietsafstand en is ook met één treinstop te bereiken.

Met de Westerscheldeferry bent u trouwens in minder dan 25 minuten aan de ‘overkant’ in Zeeuws-Vlaanderen. Op deze ferry kunnen alleen voetgangers en fietsers mee. Vanuit Breskens kunt u vervolgens dit onbekendere deel van Zeeland verkennen.

Vanuit Breskens fietst u in ongeveer 30 minuten naar de badplaats Cadzand-Bad, dat letterlijk tegen de Belgische grens ligt. Nog een half uurtje verder en u bent in het mondaine Belgische Knokke.

Reserveer nu dit strandhuisje in Vlissingen!

Particuliere strandhuisjes in Zeeland – Vlissingen

Nederland

Zeeland

Vlissingen

Thema

Locatie

Strandhuisjes Nollestrand B.V., Burgemeester van Woelderenlaan, Vlissingen, Nederland
Reserveer nu dit strandhuisje in Vlissingen!