Slapen in een trekkershut op Texel

CategoriesKust, Natuur, Vakantiehuis
Status Open now

Origineel overnachten in een trekkershut op Texel

Slapen in een trekkershut op één van de drie Vakantieparken van De Krim is de ideale locatie om met uw gezin te gaan kamperen op Texel. Alleen hoeft u bij dit verblijf geen tent mee te nemen. Het enige wat u nodig hebt is een slaapzak, beddengoed en eventueel eigen keukengerei als u een keer zelf wilt koken tijdens uw verblijf. Eigenlijk is het dus compleet kamperen op een originele manier!

Een bijzondere overnachting op de Waddeneilanden

De Krim heeft drie locaties op op het waddeneiland Texel waar u origineel maar eenvoudig kunt overnachten met uw gezin. Slapen in een trekkershut op Texel kan op de locaties De Cocksdorp, Den Hoorn en De Koog.

De trekkershut op dit park is geschikt voor 4 personen en heeft een eettafel en een knus terras waar u heerlijk kunt genieten van de natuurrijke omgeving van het schiereiland Texel.

Er is wi-fi aanwezig op het park en dus ook bij de trekkershut, maar u bent op vakantie dus laat die telefoon eens een keer liggen en pak een krantje of een goed boek en geniet met een bakje koffie (of een biertje/wijntje) van de zon.

U kunt natuurlijk gebruik maken van alle voorzieningen die het Natuurpark De Krim te bieden heeft zoals de sanitaire voorzieningen, het binnen- en buitenzwembad, de bowlingbaan, verschillende restaurants waar u knus een hapje kunt gaan eten, de supermarkt en zelfs een theater.

Een origineel weekend weg op Texel

Naast de vele mogelijkheden om u en uw gezin te vermaken tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Krim kunt u natuurlijk ook lekker ontspannen en uitwaaien tijdens een romantische wandeling op het strand terwijl het animatieteam uw kinderen vermaakt. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk bijkomen in het Wellness Centre van het vakantiepark voordat u weer lekker in slaap valt in de trekkershut op Texel.

Reserveer nu deze trekkershut!