Een knusse villa aan het strand

Vlakbij het strand van Wijk aan Zee ligt Hotel Villa de Klughte. In dit familiehotel kunt u knus maar uniek overnachten in een luxe villa. Een origineel weekendje weg naar de zee met een knusse overnachting hoort samen in een zin met Hotel Villa de Klughte.

Villa voor een originele en bijzondere overnachting

Hotel Villa de Klughte telt 13 hotelkamers die stuk voor stuk origineel en uniek zijn ingericht die u een charmant en romantisch gevoel geven tijdens uw verblijf. Alle kamers hebben standaard voorzieningen inclusief WiFi en enkele kamers beschikken ook over een balkon.

Voor het ontbijt, lunch of diner kunt u terecht in een van de leuke restaurantjes in de omgeving van het hotel of lekker een hapje gaan eten in een van de vele eetgelegenheden in Haarlem.

U kunt natuurlijk wel knus borrelen in de loungeruimte van Hotel Villa de Klughte of heerlijk ontspannen in het buitenzwembad van de villa.

Strand van Wijk aan Zee ‘om de hoek’

Aangezien Hotel Villa de Klughte zich op nog geen 200 meter van het strand van Wijk aan Zee bevindt kunt u hier genieten van een romantische strandwandeling. Bent u lekker uitgewaaid aan de zee kunt u altijd nog een fiets- of wandeltocht maken door de duinen langs het strand.

Bezoek ook zeker de grootste overdekte markt van Europa, de Beverwijkse Bazaar of waag een dansje in het leuke uitgaansleven van Haarlem.

Reserveer nu Villa De Klught

Villa aan het Noord-Hollandse strand

Nederland

Noord-Holland

Wijk aan Zee

Thema

Locatie

Van Ogtropweg 2, 1949 BA Wijk aan Zee, Nederland
Reserveer nu Villa De Klught