Fletcher Strandhotel Haamstede Zeeland - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Fletcher Strandhotel Haamstede Zeeland

CategoriesGoedkoop, Hotel, Kust, Natuur
Status Open now

Fletcher Strandhotel Burgh-Haamstede direct aan het Zeeuwse strand

Er is niets lekkerder dan in de zomer tot rust komen aan de Nederlandse kust, of om in de winter, eens lekker uit te waaien!

Waar de Hollandse kust vaak druk is en u vaak toch lelijke betonnen bebouwing langs de boulevard ziet, is het in Zeeland juist natuur wat overheerst.

Op het uiterste puntje van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, bevindt zich namelijk Strandhotel Fletcher Haamstede.

Hotel dichtbij Concert at Sea Brouwersdam

Dit charmante dorpje ligt op een steenworp afstand van het drukke en minder mooie Renesse en vlakbij Deltapark Neeltje Jans. Aan de andere kant ligt de Brouwersdam, waardoor Fletcher Strandhotel Haamstede zich ook uitstekend leent als uitvalsbasis voor het jaarlijkse Concert at Sea.

Het evenemententerrein van CAS ligt op slechts vijf kilometer afstand, en met een fiets/e-bike is deze afstand in een mum van tijd afgelegd. Hoe heerlijk is het om langs die eindeloze files te fietsen en gewoon een biertje te kunnen drinken tijdens het concert?

U kunt natuurlijk uw eigen fietsen meenemen, maar deze zijn ook te huur bij Fletcher Strandhotel Haamstede. Het is wel verstandig om rondom Concert at Sea vooraf de fietsen te reserveren gezien de grote vraag naar huurfietsen op dat moment.

Faciliteiten van Fletcher Strandhotel Haamstede

Dit Fletcher Strandhotel opende in de zomer van 2020 haar deuren en is dus zo goed als nieuw! In Bar Bistro DuCo kunt u genieten van een hapje en een drankje, al is het misschien wel leuker om te genieten van de weerelementen in één van de vele strandpaviljoens.

Hoewel Zeeland in de zomer altijd leuker is dan in de winter, leent Fletcher Strandhotel Haamstede zich ook uitstekend voor een weekendje weg in de herfst of winter. In één van de vijf sauna’s van Blue Spa Haamstede, kunt u na een frisse strandwandeling lekker tot rust komen.

Het gehele hotel is voorzien van gratis wifi en parkeren kan gewoon voor de deur!

Fletcher Arrangementen in Zeeland

Het Fletcher hotel in Burgh-Haamstede is natuurlijk niet het enige hotel van deze keten in Zeeland. Op de site van Fletcher kunt u ook de andere hotels vinden, waar misschien nog wel een betere deal beschikbaar is.

Over mooie deals gesproken; u kunt natuurlijk één of twee nachten reserveren bij één van de Fletcher Hotels in Nederland, maar goedkoper en vaak leuker is het om een arrangement te reserveren.

Met een Fiets -of Wandelarrangement is de huur van de fietsen/e-bikes bijvoorbeeld inbegrepen in het arrangement. Of wat dacht u van een culinair weekend met het ‘Zeeuws Genieten Arrangement’? Als u in Zeeland bent, moet u natuurlijk wel genieten van de heerlijke mosselen van eigen bodem. En ach, nu u er toch bent, doe dat flesje witte er ook maar bij!

Hoewel het Fletcher Strandhotel Haamstede tegen de duinen aan ligt, is het ook voor mindervaliden goed bereikbaar. Er zijn zelfs een aantal kamers, speciaal geschikt gemaakt voor mensen die vanwege medische hulpmiddelen meer ruimte nodig hebben.

Reserveer nu het Fletcher Strandhotel Haamstede