Vakantievilla nabij het strand en de duinen van Schoorl - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Vakantievilla nabij het strand en de duinen van Schoorl

CategoriesGezin, Kust, Vakantiehuis
Status Open now

Rietgedekte luxe vakantievilla op Roompot Park Scorleduyn

Vlakbij het centrum van het Noord-Hollandse kustplaatsje Schoorl, net achter de duinen van de Noordzee-kust ligt de prachtige vakantievilla op Roompot Park Scorleduyn.

De villa’s op Park Scorleduyn zijn van alle gemakken voorzien en zijn ruim en luxe opgezet. Deze 3-kamervilla’s hebben twee slaapkamers en zijn geschikt voor vier personen. De tweepersoonsbedden in deze slaapkamers kunnen uit elkaar worden geschoven, dus ook voor een vrienden of vriendinnen-weekend is deze villa aan de kust enorm geschikt.

Faciliteiten van de villa’s op Scorleduyn

De villa’s op Park Scorleduyn hebben allemaal een eigen terras zodat u lekker in de zon een krantje kunt lezen in de ochtend, of ‘s avonds een wijntje of biertje bij uw eigen vuurkorf.

Op dat terras staat een grote eettafel met vier stoelen, binnen bevindt zich een heerlijke loungebank en een volledig ingerichte keuken. Daarnaast is er een badkamer met bad, sauna en apart toilet.

In alle huisjes is gratis wifi aanwezig en ook is parkeren naast het huisje gratis. Dit is overigens voor slechts één auto, komt u met meerdere auto’s dan kunt u tegen betaling parkeren op de algemene parkeerplaats net buiten het park.

De brede duinen en het rustig strand van Schoorl

Vanaf het park heeft u een prachtig zicht op de bossen en de heide en met een kwartiertje fietsen zit u op het brede strand van Schoorl. U kunt hier uren wandelen over het strand, door de duinen of in het bos zonder iemand tegen te komen. De kinderen ontdekken de natuur op het dierenvriendjespad, tijdens het helpen van de boswachter of het dauwtrappen.

De duinen van Schoorl, Nationaal Park de Schoorlse Duinen, heeft niet alleen de breedste, maar ook de hoogste duinen van Nederland. Het strand is heerlijk rustig omdat auto’s niet zijn toegestaan en dus alleen fietsers en wandelaars toegang hebben tot dit gebied.

De bekende Klimduin, midden in het centrum van Schoorl, is met 51 meter het hoogste duin van Nederland. Vanaf de top van deze duin heeft u toegang tot het bos-en duingebied van Schoorl. In het gezellige centrum van Schoorl kunt u genieten van leuke (verwarmde) terrasjes en gezellige restaurants .

Reserveer nu deze vakantievilla in Schoorl