Herberg Be My Guest House in Wijk aan Zee - Bijzondere overnachtingen in Nederland en Europa - Bijzondere-Overnachting.nl

Herberg Be My Guest House in Wijk aan Zee

CategoriesBed & Breakfast, Kust
Status Open now

Slapen in Art-Nouveaustijl in Wijk aan Zee

Midden in het hart van het Noord-Hollandse kustplaatsje Wijk aan Zee, bevindt zicht Herberg Be My Guest House.

Waan je in de bijzondere wereld van deze B&B waar kunstenaars en creatievelingen bijzondere, inspirerende en gastvrije kamers hebben ontworpen.

Het in art-nouveaustijl opgetrokken pand werd in 1908 gebouwd en is een gemeentelijk monument. Het was opgezet als brood- en banketbakkerswinkel met een bovenwoning en linksachter de bakkerij.

Daarna heeft er een bloemenwinkel en een bruine kroeg ingezeten in combinatie met een pension. Nu is het de beurt aan Eetlokaal Be my Guest & Herberg Be My Guest House.

Bijzondere overnachting aan de kust

De acht kamers en het dakterras bevinden zich op de 1e en 2e verdieping. Vanaf €55,- per nacht kunt u al overnachten in de Herberg Be my Guest House.

Op 250 meter van het strand en gelegen in het centrum, gratis parkeren, huisdieren zijn welkom en ontbijt op de kamer of in eetlokaal Be my Guest.

De herberg is zeer geschikt voor kleine groepen tot maximaal 18 personen: voor een familie-uitje, vriendinnen-weekend, vrienden op de fiets of gewoon een paar dagen weg.

Eetlokaal Be my Guest

Een lokaal eetlokaal in Wijk aan Zee waar, in een ongedwongen sfeer, goede maaltijden worden geserveerd en kunnen worden afgehaald. Iedere dag van de week heeft een eigen kok met een eigen menu.

Het eetlokaal biedt gasten de mogelijkheid om kennis te maken met uiteenlopende smaken en keukens van over de hele wereld tegen een zeer betaalbare prijs.

Op zondagavond wordt het menu van de volgende week bekend gemaakt. Kenmerkend is het huiskamergevoel en het ontbreken van ‘keuzestress’ omdat we geen vaste menukaart hebben.

Tevens faciliteert Be My Guest lokale ondernemers bij de verkoop van hun ambachtelijke producten en verkopen we tweedehands spullen.

Een plek waar op vele niveaus wordt samengewerkt, iedere dag anders, waar iedereen werkt met passie, kortom een zaak die uw ogen en spijsvertering verwennen!

Reserveer nu in Herberg Be My Guest House!